Sport

Cristina Neagu şi declaraţia care a dinamitat vestiarul CSM Bucureşti! Situaţia dificilă de la campioana României

09.10.2018 | 23:55
Cristina Neagu si declaratia care a dinamitat vestiarul CSM Bucuresti Situatia dificila de la campioana Romaniei

Cristina Neagu pare că a dinamitat vestiarul CSM Bucureşti cu declaraţia dată la finalul meciului cu Ferencvaros din Liga Campionilor. Campioana României a câştigat partida de debut din competiţia continentală, scor 36-31, dar defensiva a prins o zi nefastă şi spiritele s-au aprins. Patru zile mai târziu, CSM Bucureşti a pierdut în faţa lui SCM Râmnicu Vâlcea, scor 19-22, iar cuvintele spuse de Cristina Neagu la finalul confruntării cu echipa maghiară par că au lovit în moralul colegelor ei.

“Apărarea e dezastruoasă. Când iei 31 de goluri nu e bine, ăsta e un lucru clar. Singurul lucru bun e că am câștigat, am marcat de 36 de ori, dar asta nu înseamnă că vom înscrie la fiecare meci atâtea goluri. Am debutat cu dreptul, le mulțumesc și oamenilor că au venit lângă noi”, declara Cristina Neagu la finalul meciului CSM Bucureşti – Ferencvaros 36-31.

Cristina Neagu şi declaraţia care a dinamitat vestiarul CSM Bucureşti înainte de meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea

Cristina Neagu pare că a dinamitat vestiarul CSM Bucureşti cu declaraţia dată la finalul meciului cu Ferencvaros. Mai mult decât atât, atitudinea handbalistei de 30 de ani din timpul partidei din Liga Campionilor naşte câteva semne de întrebare. Inter-ul stânga le-a criticat deseori pe colegele sale, chiar pe teren, la greşelile făcute, iar în perioadele de time-out părea că nu este deloc atentă la ceea ce le transmitea Magnus Johansson.

De altfel, antrenorul campioanei României a vorbit cu aproape toate jucătorele în timpul meciului cu Ferencvaros, însă au fost momente în care a evitat o comunicare directă cu Cristina Neagu. După pasul greşit făcut marţi de campioana României, situaţia lui Magnus Johansson este una incertă, în condiţiile în care nu a adus niciun plus la echipă până în prezent, iar CSM Bucureşti a bifat deja prima înfrângere în campionat şi a ratat un trofeu, Supercupa României, chiar în faţa lui SCM Râmnicu Vâlcea.

Cristina Neagu şi declaraţia care a dinamitat vestiarul CSM Bucureşti înaintea meciului cu SCM Râmnicu Vâlcea
Cristina Neagu şi declaraţia care a dinamitat vestiarul CSM Bucureşti înaintea meciului cu SCM Râmnicu Vâlcea