News

Cristina P., eliminată cu scandal de la Bravo, ai stil. Cătălin Botezatu, scos din minți de concurentă

14.04.2019 | 10:55
Cristina P a fost emininata cu scandal de la Bravo, ai stil!

Emisiunea Bravo, ai stil! de sâmbătă seara a fost plină de tensiune, iar Cristina P. nu a putut face față presiunii, așa că a fost eliminată din celebrul show de televiziune difuzat de Kanal D! În timpul emisiunii, Cristina a fost acuzată că trișează și că încearcă să-i manipuleze pe fanii emisiunii care privesc de acasă producția Kanal D!

Cristina P a fost eliminată de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”

Tema emisiunii a fost moda rochiilor de mireasă, iar Cristina P a căzut proba cu brio! Mai mult, tânăra a reușit să-i scoată din sărite pe jurați, după ce a încercat să se folosească de emisiunea ”Bravo, ai stil!” pentru a câștiga un concurs. Cătălin Botezatu nu a mai suportat și a izbucnit: ” “Este o manipulare a maselor”, a strigat juratul emisiunii difuzate de Kanal D.

Cristina P a fost ultima concurentă care și-a prezentat rochia de mireasă. Prezentarea a fost una învăluită într-o poveste foarte tristă, în care nicio femeie nu ar vrea să se regăsească vreodată. Chiar și așa, astfel de cazuri au existat de foarte multe ori în storie. Mireasa a fost părăsită în fața altarului de mirele care și-a luat lumea în cap. Nici jurații nu au rămas lângă Cristina P, după prezentare, deloc impresionați.

Cristina P eliminare Bravo ai stil
Cristina P a vrut sa-si faca reclama pentru a castiga un concurs

Cătălin Botezatu, dezamăgit de rochia Cristinei

Cătălin Botezatu a fost dezamăgit de prezentarea concurentei. Nici rochia nu l-a impresionat deloc, spunând chiar că respectiva creație s-ar fi potrivit mai repede pentru o cununie civilă, nu pentru o nuntă. Așadar, notele au fost pe măsură: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu – 2.

Chiar dacă nu a obținut cele mai mici note din concurs, fiind întrecută de Nadia, care a primit din partea lui Cătălin Botezatu nota 1, din partea Ralucăi Bădulescu nota 2, iar din partea lui Maurice Munteanu tot nota 1, Cristina P a primit patru nominalizări, așa că a părăsit emisiunea.