Life

Cristina Pucean, fostă concurentă de la Românii au talent, pe masa de operație: „ Mi-a fost frică de virus!”

20.08.2020 | 14:10
Cristina Pucean fosta concurenta de la Romanii au talent pe masa de operatie  Mia fost frica de virus
Cristina Pucean. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Pucean, fostă concurentă Românii au talent, dar și una dintre cele mai bune dansatoare din România,  a ajuns pe masa de operație, pentru o intervenție în zona sânilor.

Tânăra și-a mărit bustul, intervenție pe care dorea să o facă de câteva luni, însă care a fost posibilă abia acum, după ce blonda a mai scăpat de frica noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ea este acum în recuperare și speră să intre din nou pe scenă, alături de artiștii de muzică lăutărească și manele care o solicită la petreceri private atât în țară, cât și peste hotare.

Cristina Pucean, fostă concurentă de la Românii au talent, operație la sâni

Cristina Pucean este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase dansatoare de belly dance de pe plaiurile mioritice, iar show-urile pe care le face sunt cunoscute de toată lumea. Chiar și la Românii au talent a impresionat atât juriul, cât și publicul.

ADVERTISEMENT

M-am operat la sâni, am simțit nevoie de o schimbare. Voiam să fac asta încă din luna mai, dar mi-a fost frică de virus. Acum că s-au mai calmat puțin oamenii, reacțiile sunt mult mai ok…Am ales să-mi fac această schimbare pentru că așa am simțit, mă simt foarte bine acum și mă recuperez repede.

Din punct de vedere al evenimentelor, nu am așa multe…pe cele mai multe dintre ele le am anul următor. Mi-am pus implanturi mai mari. M-am ridicat din pat imediat după operație, deci sunt bine. M-am operat la Swiss, clinica vedetelor. Profesioniștii de aici au avut foarte multă grijă de mine și le mulțumesc.” a povestit Cristina Pucean pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Pucean poate fi văzută și în cel mai recent clip Benga al dansatorului Emil Rengle în care amândoi apar ca doi îndrăgostiți.