Life

Cristina Rus a făcut accident cu mașina. Cum se simte artista. Autoritățile au intervenit

Cristina Rus a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe străzile din Capitală. Poliția a intervenit de urgență la fața locului. Cum se simte artista?
17.08.2022 | 19:56
Cristina Rus a facut accident cu masina Cum se simte artista Autoritatile au intervenit
Cristina Rus a făcut accident în Capitală. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Rus a făcut accident cu mașina, miercuri după-amiază. Artista a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, pe străzile din Capitală.

Cristina Rus, implicată într-un accident rutier în Capitală. Clipe de spaimă pentru solistă

Cristina Rus a scăpat teafără în urma evenimentului, dar s-a ales cu o sperietură mare și cu autovehiculul avariat. Totul s-a întâmplat în zona Pieței Buzești, de lângă Gara de Nord.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit oamenii legii și un echipaj de ambulanță, dar s-au adunat și câțiva oameni curioși să vadă prin ce a trecut solista, fostă membră a trupei Blondy.

În imaginile surprinse de jurnaliștii de la Click! se poate citi spaima pe chipul cântăreței, semn că s-a temut preț de câteva secunde pentru viața ei.

ADVERTISEMENT

Cum a avut loc accidentul Cristinei Rus

Sursa menționată anterior informează că interpreta se afla pe linia de tramvai din zona Pieței Buzești și a dorit să facă stânga, dar s-a ciocnit cu un alt șofer participant la trafic.

La momentul faptei, Cristina Rus se afla singură în mașină. În urma coliziunii, mai mulți conducători auto au rămas blocați pe traseu, formând cozi.

ADVERTISEMENT

Mașina la volanul căreia se afla cântăreața valorează 150.000 de euro și este un autoturism decapotabil, marca Mercedes. Acum va trebui reparat, din cauza accidentului.

Viața Cristinei Rus în prezent, după ce a renunțat la muzică

Cristina Rus este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz. Asta datorită faptului că a făcut parte din trupa Blondy, alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

După destrămarea trupei, Cristina Rus a încercat să aibă o carieră solo, dar nu a avut prea mult succes și s-a axat mai mult pe familie și pe afaceri, căci cu asta se ocupă în prezent.

În 2021, afacerile i-au creat și probleme solistei și partenerului său. DIICOT le-a deschis un proces.

Cristina Rus are 41 de ani și din 2009 formează o căsnicie cu Dragoș Bîlteanu. Alături de acesta are trei copii și pare că duce o viață lipsită de griji, din punct de vedere financiar. A mai fost surprinsă în trecut cu haine de firmă foarte scumpe și cu genți care depășesc 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT