Life

Cristina Rus, chemată în instanță. Artista și soțul, Dragoș Bîlteanu, au probleme cu legea

Cristina Rus (40 de ani), fosta componentă a trupei Blondy, este chemată în fața judecătorilor. Frumoasa blondină face parte dintr-un proces deschis de DIICOT.
30.11.2021 | 08:00
Cristina Rus chemata in instanta Artista si sotul Dragos Bilteanu au probleme cu legea
Cristina Rus, în fața judecătorilor. Cu ce probleme se confruntă vedeta și soțul ei, Dragoș Bîlteanu. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta și soțul, omul de afaceri Dragoș Bîlteanu, au mers în instanță perioada aceasta, într-un proces penal, care are drept obiect confiscarea unor bunuri.

Cunoscuta artistă are calitate de „intimat”, adică partea care se află în situația unui pârât în caz de recurs sau în altă cale de atac. În aceeași situație este și afaceristul.

ADVERTISEMENT

Petentul în acest caz este DIICOT, care dorește confiscarea unei arme neletale din casa Cristinei Rus și a partenerului ei de viață, cu care este căsătorită din 2009.

Cristina Rus, în fața judecătorilor. Cu ce probleme se confruntă vedeta și soțul ei, Dragoș Bîlteanu

Scopul întregului proces este confiscarea unui pistol marca Smith&Wesson, cât și a muniției folosite. Este vorba de cartușe cu gaz și oarbe.

ADVERTISEMENT

„În baza disp. art. 112 lit. f C.pen., dispune confiscarea specială a următoarelor bunuri: arma neletală şi muniţia aferentă acesteia – pistol Smith&Wesson seria R14607685, calibrul 9 mm, cu accesoriu revolver pentru ţeavă, cartuşe (32 cu gaz şi 5 oarbe marca Umarex).

În baza art. 549 1 alin. (5) lit. a) C.pr.pen., respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Structura Centrală-Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, privind confiscarea specială a unui număr de 13.820.000 acţiuni SIF1 deţinute de persoana juridică Torch Invest SRL.

ADVERTISEMENT

Dispune ridicarea măsurii asigurătorii luate în vederea confiscării asupra acţiunilor SIF1 existente în patrimoniul persoanei juridice intimate Torch Invest SRL.

În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Rus și Dragoș Bîlteanu, în fața legii și în trecut

Cristina Rus nu se confruntă pentru prima oară cu legea. În urmă cu ceva vreme partenerul ei de viață a fost săltat și audiat de mascați. Se întâmpla în anul 2014.

La momentul respectiv Dragoş Bîlteanu era vizat într-o anchetă de amploare de la Bursa de Valori Bucureşti pentru delapidarea a 13 milioane de euro.

Din păcate, afaceristul a ajuns atunci în arest la domiciliu, un moment neplăcut pentru solistă. Chiar și așa cântăreața și-a susținut soțul și nu l-a abandonat la greu.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea...
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada, în timp ce campionul nostru o lua de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă...
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă printre degete
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”