Life

Cristina Șișcanu a dat petrecere de Paște în cinstea fiicei sale. Petra a făcut 4 ani în weekendul trecut

03.05.2021 | 11:11
Cristina Siscanu a dat petrecere de Paste in cinstea fiicei sale Petra a facut 4 ani in weekendul trecut
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a avut o dublă sărbătoare în familia ei. Pe lângă Învierea Domnului, de care s-au bucurat toți creștinii ortodocși, soția lui Mădălin Ionescu a aniversat-o pe fiica ei, Petra, care în urmă cu trei zile a împlinit 4 anișori!

Petrecerea de ziua Petrei s-a ținut chiar de Paște, iar la acest eveniment plin de bucurie au participat oamenii cei mai apropiați ai cuplului Șișcanu-Ionescu.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities a transformat curtea și casa într-un cadru de poveste, decorând totul pe gustul fetiței sale.

Cristina Șișcanu a aniversat-o pe fiica ei, Petra, chiar în prima zi de Paște

Nu au lipsit baloanele și nici ouăle decorative de Paște, fetița ei având parte de o zi de naștere pe care cu siguranță nu o va uita niciodată!

ADVERTISEMENT

Alături de Petra au fost și cei doi frați ai ei, iar micuța familiei Ionescu a primit numeroase cadouri de la musafiri. S-a dat în leagăn, a cântat și a dansat alături de cei care au vizitat-o, părinții ei având grijă ca totul să iasă ca la carte, iar ziua să fie una memorabilă pentru frumuușica păpușă cu părul cârlionțat.

Fata Cristinei Șișcanu a respectat anumite tradiții de Paște precum ciocănitul ouălor vopsite. Deși are doar patru anișori, a știut să își aleagă cel mai puternic ou căci a câștigat aproape în fața tuturor concursul de spart ouă, după se poate vedea pe Instastory.

ADVERTISEMENT
cristina șișcanu
Cristina Șișcanu, o mamă mândră. Fetița ei Petra a împlinit 4 anișori în weekend. Foto: Instagram

Micuța, îmbrăcată ca Elsa din Frozen

Pentru că a fost o zi extrem de specială, Cristina a îmbrăcat-o pe fiica ei într-una din cele mai frumoase rochii, inspirându-se de la personajul ei de desene preferat, Elsa din „Frozen”.

De altfel, prezentatoarea tv a și alintat-o pe micuță cu „Elsa mea mică”, strălucind ca o adevărată prințesă în rochița albastră de care era tare mândră.

ADVERTISEMENT

Pentru că orice prințesică se respectă, Petra și-a schimbat apoi rochița cu una roz pudrat, după cum reiese din videoclipul în care aceasta sparge un balon fiind ținută în brațe de mama ei.

 

ADVERTISEMENT