Life

Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta de pizza cu care l-a cucerit pe Mădălin Ionescu: „Nu-mi vine să cred că a ieșit”

Cristina Șișcanu le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram o rețetă de pizza cu care a reușit să îl dea gata pe soțul ei, Mădălin Ionescu.
25.10.2021 | 10:50
Cristina Siscanu a dezvaluit reteta de pizza cu care la cucerit pe Madalin Ionescu Numi vine sa cred ca a iesit
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu își prezintă din când în când veleitățile de bucătărească, iar cea mai nouă rețetă pe care a preparat-o în casă l-a cucerit definitiv pe Mădălin Ionescu.

Fosta prezentatoare de televiziune s-a gândit să își surprindă familia și fanii cu o pizza al cărui blat este făcut diferit, pentru că vedeta și-a dorit un astfel de preparat care să nu îngrașe.

ADVERTISEMENT

Cristina a uitat complet de blatul clasic, așa că a ales cu totul alte ingrediente. Și i-a ieșit!

Rețeta de pizza cu care Cristina Șișcanu l-a cucerit pe Mădălin Ionescu

„Nici mie nu îmi vine să cred că a ieșit minunăția asta de pizza care este prietenoasă cu silueta”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram înainte să prezinte rețeta completă.

ADVERTISEMENT

Pentru pizza făcută de Șișcanu ai nevoie de 400-500 de grame de dovlecei, 20 de grame de parmezan, 50 de grame de făină de ovăz, un ou, o lingură de usturoi granulat, o linguriță de busuioc uscat, o linguriță de oregano uscat.

De asemenea, mai ai nevoie de o linguriță de pătrunjel verde uscat, sare și unt sau ulei pentru ungerea tăvii. Toate aceste ingrediente enumerate sunt pentru blatul de pizza.

ADVERTISEMENT
Mădălin Ionescu a fost impresionat de preparatul culinar făcut de soția lui. Foto: Instagram

Modul de preparare

Pentru topping îți trebuie mozzarella light, roșii cherry, măsline verzi, porumb, busuioc, pastă de roșii și 100 de grame de prosciutto.

Cum se prepară pizza făcută de Cristina Șișcanu? În primul rând, dovleceii, care fac parte din blat, se dau pe răzătoare. Peste ei se presară puțină sare pentru a elimina apa.

ADVERTISEMENT

Se storc astfel dovleceii de apă și se amestecă cu parmezanul, făina de ovăz, ierburile aromatice și oul.

„Am uns o tavă şi am aşezat uniform compoziţia. O puteţi modela cu mâna într-o tavă întinsă. Am dat blatul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 45 de minute”, descrie Șișcanu următorul pas al rețetei.

„Când blatul s-a rumenit, l-am scos din cuptor. L-am lăsat să se răcorească. Am uns blatul cu pastă de roşii. Peste el am pus  felii de mozzarella, prosciutto, roşii cherry şi măsline verzi.

Am presărat la final câteva boabe de porumb. Am dat pizza în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru încă aproximativ 10 minute”, a mai explicat nevasta lui Mădălin Ionescu pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT