Life

Cristina Șișcanu a lansat un atac uluitor la adresa lui Cătălin Botezatu. Ce a zis despre celebrul designer

14.11.2020 | 20:35
Cristina Siscanu a lansat un atac uluitor la adresa lui Catalin Botezatu Ce a zis despre celebrul designer
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu nu poate îngropa securea războiului dintre ea și Cătălin Botezatu. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a lansat un atac de neconceput la adresa celebrului designer pe pagina ei de Facebook.

Frumoasa concurentă nu l-a iertat pe creatorul de modă din cauza faptului că acesta nu a fost mulțumit de aspectul ei fizic. Cearta dintre ei s-a transformat într-un adevărat scandal, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu nu s-a putut abține și a scris un mesaj revoltător la adresa lui Botezatu, pe care l-a publicat pe pagina ei de Facebook.

Cristina Șișcanu a lansat un atac uluitor la adresa lui Cătălin Botezatu

Cristina Șișcanu a fost foarte deranjată de remarcile lui Cătălin Botezatu, care i-a spus că ținuta pe care a purtat-o îi face piciorul gros. Bruneta l-a atacat și l-a ironizat pe designer pe pagina ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

“Deși Croitorașul cel Viteaz a spus că am piciorul gros (există vreun etalon în lumea asta pentru un picior de om?), pentru că el este obișnuit cu manechinele (sau manechinii), eu vă prezint cu încredere ținuta mea din această seară. Bravo, ai stil! Celebrities, de la ora 23.00, la Kanal D”, a scris aceasta.

Foarte puțini sunt cei care știu că scandalul nu a izbucnit acum, ci în urmă cu zece ani, atunci când Cătălin Botezatu s-a certat cu Mădălin Ionescu, soțul Cristinei, care erau doar iubiți la acea vreme.

ADVERTISEMENT

“Fără supărare, dar genul meu sunt blondele cu picioare lungi, sâni mari, care să emane ceva. Șișcanu este o femeie drăguță, mă bucur că ea și cu Mădălin sunt fericiți. Din păcate, Mădălin nu va avea curaj s-o lase cu mine o noapte (…) Se știe cum sunt moldovencele…  dacă îi dau vreun claxon…”, spunea Cătălin Botezatu la vremea respectivă.

Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu, cuvinte acide în timpul emisiunii

Zece ani mai târziu, creatorul de modă o jurizează pe Cristina Șișcanu în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, unde a criticat-o serios.

ADVERTISEMENT

“Să porți așa ceva trebuie să fii foarte atentă pentru că îngroașă piciorul de sus până jos (…) Eu nu cred că trebuie să ai niște picioare ca niște butuci, ciolane.”

Cristina i-a dat replica lui Botezatu și i-a spus că vrea să aibă picioarele exact așa cum le are acum, însă designerul tot nu s-a oprit din afirmațiile critice: “Și mai ales în față nu s-ar vedea că sunt groase, dar în spate, pentru că această bluză este puțin ciudată, în spate e mai scurtă. În spate se vede urât.”

Replicile acide dintre cei doi au continuat, iar Cristina i-a spus lui Botezatu că nu poate să-i mulțumească pentru feedback, așa cum a făcut cu ceilalți jurați, și este convinsă că designerul are o problemă cu ea.

“Este a doua oară când faceți o dezapreciere la aspectul meu fizic”, i-a spus bruneta. De aici, cei doi au început să se contrazică și totul a dus la o adevărată ceartă.

“Nu, am spus că acest pantalon îți face piciorul gros. (…) Dacă tu vrei să induci publicul și să-mi pui în cap doamnele mai plinuțe nu reușești. (…) Pot să țip până îmi crapă inima la tine și de-acum încolo nu mai ai de la mine ‘bravo’ nici dacă vii îmbrăcată în Versace de la cap la coadă, pentru că ai tupeu!”, a răbufnit Botezatu.

Creatorul de modă nu s-a oprit aici și a criticat-o pentru altă ținută pe moderatoarea TV, adresându-i cuvinte acide:

“Nu fi arogantă acum cu mine! Pentru că vrei să-ți spun ceva?! Te desființez imediat! Pentru simplul fapt că nu ești în stare să îți faci o ținută ”mot-a-mot” și nu văd aici rostul tău la ghilimele, spun aici, și nu numai al tău, a multora care luați ținutele de pe umeraș, de la stiliști.

Dacă tu mă iei tare, la început de săptămână, te iau și eu tare! Care este aportul tău? Că ai pus niște ochelari tip televizor, că ai pus o coșniță oribilă și ai venit din nou cu un turban. În rest, aceeași rochie pe care am mai văzut-o și care pe șolduri pocnește pe tine.”

ADVERTISEMENT