ADVERTISEMENT
Life

Cristina Șișcanu a spus adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

Autor: Alexa Serdan | 25.04.2021 | 17:27
Cristina Șișcanu a spus adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă, de fapt, între ei
Cristina Șișcanu a spus adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă, de fapt, între ei. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Șișcanu a spus adevărul despre legătura cu Mădălin Ionescu. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, vedeta mărturisind ce se întâmplă în realitate în relația lor. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și prezentatorul vor sărbători în curând 10 ani de mariaj, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D dezvăluind care sunt secretele care au făcut să funcționeze lucrurile în povestea lor de dragoste.

Soția lui Mădălin Ionescu este de părere că prima condiție ca o relație că meargă ca pe roate este chimia din cuplu. Un alt lucru după care se ghidează Cristina Șișcanu în dragoste este viziunea pe care o au ambii parteneri de viață, să fie comună.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, totul despre relația cu Mădălin Ionescu. Cum se înțeleg

„Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere.

Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi.

ADVERTISEMENT

Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore, care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești.

Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a mărturisit Cristina Șișcanu în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV este fericită și împlinită alături de partenerul ei de viață. Cei doi sunt părinții unei fetițe pe nume Petra, vedeta precizând în show-ul „Mămici de pitici cu lipici” că nu exclude posibilitatea să devină mamă pentru a doua oară.

„Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, a spus fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” la Antena Stras.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!