ADVERTISEMENT
Life

Cristina Șișcanu, acuzații scandaloase în finala Bravo, ai stil. Botezatu, mită de la Andreea Tonciu?

Autor: Dan Suta | 19.12.2020 | 23:19
Cristina Șișcanu, acuzații scandaloase în finala Bravo, ai stil. Botezatu, mită de la Andreea Tonciu?
Cristina Șișcanu, ieșire scandaloasă din scena Bravo, ai stil. Foto: Instagram

Cristina Șișcanu a lansat o serie de acuzații extrem de grave în finala Bravo, ai stil. Prezentatoarea de televiziune a insinuat că juratul Cătălin Botezatu ar fi primit foloase materiale sau de altă natură de la Andreea Tonciu pe parcursul sezonului.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura bombă aruncată de jurnalista care nu a reușit să câștige concursul, fiind votată de doar 0,8%, pe ultimul loc în ediția finală.

Șișcanu l-a întrebat și pe Maurice Munteanu dacă nu cumva el s-a aflat în spatele ținutelor Alexandrei Ungureanu, având în vedere că a lăudat-o de fiecare dată indiferent ce purta.

ADVERTISEMENT

Finala Bravo, ai stil, nelipsită de controverse. Acuzațiile aduse de Cristina Șișcanu

„Ați stat în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu?”, a întrebat fără nicio rușine Cristina Șișcanu, iar Maurice a oferit un răspuns edificator.

„Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu. În momentul când lansezi astfel de acuzații… Am citit și eu câteva idei de genul ăsta”, a răspuns Munteanu.

ADVERTISEMENT

Șișcanu s-a legat apoi și de Raluca Bădulescu, amintind de niște declarații făcute de jurată zilele trecute, conform cărora ar fi ajuns în marea finală dintr-un simplu noroc, nu că ar avea vreun merit.

„Norocul este al vostru că am participat în acest sezon”, a fost o altă săgeată aruncată de Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

„Domnule Botezatu, ați primit foloase materiale sau alte tipuri de foloase de la Andreea Tonciu?”, este întrebarea cu care a spart gheața Cristina Șișcanu după ce a fost eliminată.

Botezatu a explicat de unde au pornit speculațiile

Creatorul de modă spune că acuzațiile lansate de ea sunt nefondate. A recunoscut, într-adevăr, că s-a întâlnit la un moment dat cu Anamaria Prodan, nașa de cununie a lui Tonciu, și au vorbit despre Andreea, însă de aici până la traficul de influență pe care l-a insinuat soția lui Mădălin Ionescu este cale lungă.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a evitat să intre în polemică, deși a fost vizibil iritată de insinuările cu care Cristina a dorit să iasă din scenă, reușind să aducă tensiune și stare de rău chiar și în ultima clipă a show-ului.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!