Life

Cristina Șișcanu, adevărul despre relația cu Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

02.02.2021 | 08:54
Cristina Siscanu adevarul despre relatia cu Madalin Ionescu Ce se intampla de fapt intre cei doi
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a spus adevărul despre povestea de dragoste pe care o trăiește de circa 11 ani alături de jurnalistul Mădălin Ionescu. Frumoasa șatenă este iubită și apreciată, dezvăluind că încă nu a dispărut chimia de la începutul relației. 

Vedeta susține că are momente în care totul este la fel ca-n primele luni de iubire cu celebrul prezentator TV. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și partenerul ei de viață nu au pierdut flacăra, în prezent bucurându-se de echilibru și înțelegere.

ADVERTISEMENT

Șatena se simte împlinită pe plan sentimental, Mădălin Ionescu fiind genul de bărbat care o susține în toate și îi spune întotdeauna că este cea mai frumoasă femeie din lume. În felul acesta Cristina Șișcanu are foarte multă încredere în ea.

Cristina Șișcanu, despre relația cu Mădălin Ionescu. Cum se înțeleg după 11 ani

„Mie mi se pare Mădălin cel mai frumos bărbat din lume! Adică efectiv și acum după 11 ani mă uit la el, eu nu pot să spun despre alt bărbat că e frumos sau nu mi se pare niciun alt bărbat frumos. 

ADVERTISEMENT

Asta simt, chiar nu e o chestie că vai, evit, sau mă ascund, nu, efectiv de fiecare dată când stau așa și mă gândesc, el mi se pare cel mai frumos, mi se pare perfect!

În relația cu Mădălin, din punctul de vedere al chimiei, atracției, chiar nu a dispărut nici după 11 ani. Dacă am avea mai mult timp la dispoziție cât să stăm noi împreună, să stau eu lângă el, sau să fim pe o insulă pustie doar noi doi, ceea ce este imposibil pentru că avem copiii, dar este la fel. 

ADVERTISEMENT

Avem aceeași pasiune, avem mai multe responsabilități, acum o avem și pe Petra, avem multe proiecte, dar nu uităm unul de celălalt, chiar nu uităm și cumva amândoi am ținut cont de lucrul ăsta, să nu uităm unul de celălalt! Încă un lucru, nu ne interesează absolut nimic din ce spun alții! 

Noi știm că suntem noi! Niciodată nu am ținut cont de părerile celorlalți vizavi de relația noastră! Nu ne-a interesat ce au comentat alții, nici părerile celor apropiați, din familie. La noi relația de cuplu este sfântă și în momentul în care merge această relație, nu are cum să nu meargă familia. 

ADVERTISEMENT

Aceasta iubire mi-a fost pur și simplu dată, nu am făcut niciun efort, pur și simplu a apărut în viața mea și eu am trăit-o!”, a declarat Cristina Șișcanu despre relația cu Mădălin Ionescu, într-un interviu pentru ciao.ro.

Fosta participantă de la „Survivor România” a ținut să mai adauge că nu este o persoană geloasă, având foarte mare încredere în partenerul ei de viață despre care are numai cuvinte de laudă. Vedeta simte și trăiește așa cum vrea, fără să țin cont de părerea celor din jur.

ADVERTISEMENT
Tags: