Life

Cristina Șișcanu, apariție de senzație pe internet. Cum s-a afișat soția lui Mădălin Ionescu

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie, la 38 de ani? Vedeta s-a filmat și a publicat imaginile pe internet, spre bucuria admiratorilor.
26.05.2023 | 08:40
Cristina Siscanu aparitie de senzatie pe internet Cum sa afisat sotia lui Madalin Ionescu
Cristina Șișcanu a făcut senzație cu ultimele imagini publicate pe internet. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se bucură de o vacanță departe de casă, iar vedeta împărtășește cu fanii din social media cele mai frumoase momente din călătorie. De curând s-a filmat în costum de baie.

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie, la 38 de ani

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat o pauză de la agitația de zi cu zi și au plecat să se relaxeze departe de România. Mai exact, cele două vedete se bucură de soare și vreme bună în Grecia.

ADVERTISEMENT

Așa cum și-a obișnuit deja următorii, Cristina Șișcanu nu ratează nicio ocazie de a vorbi cu ei pe internet. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! le arată acestora cum este vremea, unde este cazată sau ce activități face.

Totodată, la vârsta de 38 de ani și după o naștere, vedeta arată incredibil și nu se sfiește să-și expună corpul pe internet. De această dată, Cristina Șișcanu s-a filmat într-un costum de baie roșu, în timp ce făcea plajă.

ADVERTISEMENT

„Am sperat la o vreme frumoasă, dar nu mă așteptam să fie chiar așa. Nu știu cum va fi în următoarele zile, dar astăzi, deși dimineața era înnorat și umed, dintr-o dată a ieșit soarele și este super cald.

Și ne-am mutat de la piscină la plajă. Și vreau să prin apusul aici, pe plajă. Și este super, super cald”, a transmis Cristina Șișcanu în videoclipul publicat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

De asemenea soția lui Mădălin Ionescu a însoțit imaginile și cu o descriere cât se poate de sugestivă. „Am aruncat hainele de pe noi… și am făcut plajă!”. Iar cei care au văzut imaginile nu au rămas fără reacție.

cristina șișcanu costum de baie mare plajă șezlong grecia
Cristina Șișcanu s-a filmat în costum de baie.
Sursa foto: Instagram

„Sirenă la mal. Fermecătoare”, „Ești o femeie foarte frumoasă”, „Sexy”, „Fermecătoare”, „Numărul unu”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care vedeta le-a primit de la urmăritorii săi.

ADVERTISEMENT

Vedeta și Mădălin Ionescu se iubesc ca în prima zi, după 13 ani de relație

Cu siguranță, unul dintre secretele frumuseții sale este și iubirea pe care o primește. De curând, Cristina Șișcanu povestea că ea și Mădălin Ionescu se iubesc ca în prima zi, chiar și după 13 ani de relație. 

„Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceiași direcție, profesional ne susținem reciproc. Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea”, povestea Cristina Șișcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT