Life

Soția lui Mădălin Ionescu a anunțat că are Covid-19. Cum se simte Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a anunțat pe pagina sa de socializare că a făcut un test PCR și rezultatul a fost pozitiv. Vedeta a dat câteva detalii despre starea sa de sănătate.
13.01.2022 | 08:12
Sotia lui Madalin Ionescu a anuntat ca are Covid19 Cum se simte Cristina Siscanu
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că are Covid-19.

Înainte de a primi rezultatul testului, soția lui Mădălin Ionescu a postat mai multe filmulețe în care se vede că este acasă alături de fiica sa.

Anul trecut, vedeta spunea că și-a retras fetița de la grădiniță pentru a nu lua coronavirus.

Soția lui Mădălin Ionescu a anunțat că are Covid-19. Cum se simte Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a făcut o postare pe pagina sa de socializare și le-a dat fanilor o veste care i-a îngrijorat. Aceasta a făcut un test PCR, și din păcate rezultatul a fost pozitiv. Așa că, vedeta a fost obligată să rămână acasă împreună cu fetița sa.

ADVERTISEMENT

Din filmulețele postate se vede că soția lui Mădălin Ionescu se simte destul de bine. De altfel, aceasta a scris și un mesaj pentru a-și liniști fanii și i-a anunțat că va discuta despre acest subiect în zilele următoare.

“Am primit rezultatul testului PCR…este pozitiv. Povestim mâine. Sunt bine.”,  a scris Cristina Șișcanu pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, fetița Cristinei Șișcanu va sta acasă cu ea în izolare. Deocamdată a anunțat doar că micuța nu merge la grădiniță.

“O să vă spun un pic mai încolo, mai spre seară, de ce sunt cu Petra acasă și de ce ea nu a mers la grădiniță. Și de ce eu nu am putut să ies să îmi fac activitățile. O mare parte din ele le fac la biroul amenajat acasă”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat în toamna anului trecut o decizie radicală pentru a-și proteja familia. Au decis să nu o mai trimită pe fetiță la grădiniță pentru o perioadă.

“Mă bucur că am fost foarte inspirați și nu am mai trimis-o pe Petra la grădi, nu mai știu… Cred că de aproape două săptămâni nu mai merge.

ADVERTISEMENT

Recent la ea în grupă a apărut un caz de COVID, evident, iar în felul acesta am ferit-o.

Mulți dintre apropiații noștri s-au infectat cu virus adus de copii, fie de la grădiniță, fie de la școală”, spunea vedeta pe Instagram în luna octombrie.

ADVERTISEMENT