Life
notix pixel id

Cristina Șișcanu are probleme de sănătate. Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu: „Nu am putut să mă ridic din pat”

Cristina Șișcanu a mărturisit că se confruntă cu probleme serioase de sănătate. În ultima vreme, vedeta s-a confruntat cu niște dureri insuportabile de spate.
23.11.2021 | 14:51
Cristina Șișcanu are probleme de sănătate. Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu: „Nu am putut să mă ridic din pat”
Cristina Șișcanu are probleme de sănătate. Ce a transmis soția lui Mădălin Ionescu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a anunțat, pe rețelele de socializare, că se confruntă cu niște probleme de sănătate.

În ultima vreme, vedeta a avut dureri crunte de spate. Soția lui Mădălin Ionescu nu a mai fost la fel de activă în mediul online din cauza acestor o probleme.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities are momente în care abia se mai poate mișca din cauza durerilor.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu are probleme de sănătate

Vedeta le-a spus internauților că s-a confruntat cu o criză de spate și că nici nu s-a mai putut ridica din pat.

„Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză de spate, am început să am probleme cu spatele, așa în zona asta lombară pe partea stângă și efectiv nu am putut să mă ridic din pat.

ADVERTISEMENT

De aceea, nici nu am fost ieri activă”, a anunțat Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu are probleme cu spatele. Sursa foto: Instagram

 

Ce spune Cristina Șișcanu despre al doilea copil

Cristina Șișcanu a vorbit  despre posibilitatea de a avea încă un copil. Fosta prezentatoare de la Antena 1 și Mădălin Ionescu au o fiică, Petra, în vârstă de patru ani, iar micuța le-a spus că își dorește un frate sau o soră.

Vedeta și-a amintit de acest moment, care s-a petrecut atunci când Petra avea trei ani. Fetița își dorea foarte mult, la acel moment, să fie soră mai mare.

ADVERTISEMENT

„Petra, la trei ani îi cerea lui tati să pună o sămânța în burtica lu’ mami ca să crească un bebeluș”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Șatena este întrebată des dacă ar vrea să devină mamă a doua oară. Soția lui Mădălin Ionescu își iubește foarte mult fiica, dar nu este pregătită să mai aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a explicat care este motivul pentru care nu mai vrea și al doilea copil. Fosta vedetă de la Acces Direct a spus că nu are timpul necesar pentru a se ocupa de un bebeluș.

De asemenea, nici spațiul din locuință nu o ajută. În casa vedetei și a lui Mădălin Ionescu locuiesc și părinții Cristinei Șișcanu, iar în casă stau deja șase persoane.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu s-a mutat singură de ceva timp, astfel că locuiau șapte persoane în casă până la plecarea ei.

„Noi suntem foarte mulţi. Suntem 6 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului. Doar garajul mai este disponibil.

Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (n.r. garajul). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări”, a declarat Cristina Șișcanu la un moment dat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri