Life

Cristina Șișcanu, conflict de zile mari la Bravo, ai stil. Cum i-a sfidat pe jurați: „Nu mă mai interesează”

26.11.2020 | 12:01
Cristina Siscanu conflict de zile mari la Bravo ai stil Cum ia sfidat pe jurati Nu ma mai intereseaza
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este la capătul răbdării la Bravo, ai stil! Jurizarea nu mai e pe placul ei, iar vedeta a început să fie mai directă ca niciodată, fără să țină cont că vorbește despre concurente sau membrii juriului.

Notele proaste primite în ultima perioadă și criticile constante, mai ales din partea lui Cătălin Botezatu, au scos-o din sărite pe Șișcanu, care a declarat la testimoniale că nu o mai interesează deloc jurizarea, sfidându-i pe cei trei specialiști în modă de la pupitrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

În ediția din 26 noiembrie, Șișcanu va atinge apogeul conflictelor deschise pe care le are de ceva vreme cu jurații. Mai exact, jurnalista se consideră nedreptățită și este convinsă că există anumite fete care orice ar face vor fi mereu bine văzute.

Scandal la Bravo, ai stil. Cristina Șișcanu, sătulă de cum se jurizează

„Nu mă mai interesează jurizarea. Nu e corect ce se întâmplă. Jurizarea nu e corectă”, sunt declarațiile ferme ale Cristinei Șișcanu în care nu mai menajează pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu spune că știe că jurizarea lui a surprins pe toată lumea, însă fetele și telespectatorii trebuie să accepte punctul lui de vedere, căci nu e dispus să renunțe la principiile sale pentru nimic în lume, nici măcar de drag show-ului unde lucrează.

Pe lângă Cristina Șișcanu, și Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu vor fi în ochiul uraganului, cele două continuând să se atace una pe cealaltă.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu, ținta răutăților Andreei Tonciu

Alexandra susține în ediția care va fi difuzată diseară că este jignită constant de Tonciu, tensiunea fiind din ce în ce mai insuportabilă pentru amândouă.

Legat de nemulțumirile și criticile pe care fetele le adresează tot mai des, Maurice Munteanu are o remarcă, cel mai probabil la adresa Andreei Tonciu: „Sunt cetățeni care nu au evoluat și de asta nu înțeleg”.

ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil Celebrities este singurul concurs de modă din România, în care mai multe concurente, în această ediție celebrități, trebuie să prezinte ținute cât mai diversificate pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din țară.

ADVERTISEMENT