Life

Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce a purtat o bluză decoltată. Reacția vedetei: “S-au încins spiritele”

Cristina Șișcanu a fost criticată dur de fani după ce a postat un clip video în care purta o bluză decoltată. Soția lui Mădălin Ionescu a reacționat în urma mesajelor primite.
14.05.2022 | 13:39
Cristina Siscanu criticata dur de fanidupa ce a purtat o bluza decoltata Reactia vedetei Sau incins spiritele
Cristina Șișcanu a fost criticată dur de fani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șicanu a reacționat după ce a fost criticată de fani, care i-au lăsat numeroase mesaje răutăcioase. Totul a pornit din cauza faptului că vedeta a purtat o ținută decoltată.

Cristina Șișcanu a fost criticată dur de fani

Internauții i-au lăsat numeroase mesaje acide Cristinei Șișcanu după ce aceasta a publicat un clip video în care purta o bluză decoltată.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu a ținut să le răspundă celor care au criticat-o pentru această apariție. Vedeta este deranjată de mesajele pe care le-a primit din partea celor care o urmăresc.

Mai exact, Cristina Șișcanu a postat un story în care era îmbrăcată cu o bluză care îi acoperea partea de sus a sânilor, în timp ce partea de jos era lăsată la vedere. Apariția ei nu a fost deloc pe placul unor fani.

ADVERTISEMENT

“Iarăși s-au încins spiritele din cauza unui story nevinovat. Am și eu un costum cu o bluză care acoperă sânii în partea de sus și în partea de jos îi lasă la vedere. Dar nu se văd. E ca și cum ai avea un decolteu.

Ce mare lucru, frate? Suntem în 2022! De ce nu suntem relaxați? Ce mare lucru? Ce s-a întâmplat? Că nu înțeleg. A explodat inboxul: ‘Vai, te credeam femeie serioasă’.

ADVERTISEMENT

Așa, și? Cu ce mi-a știrbit mie din seriozitate faptul că am purtat într-un story un costum cu acel decolteu? Ce relevanță, ce legătură are una cu alta?

Seriozitatea se vede prin ceea ce faci, prin felul în care îți trăiești viața, cum relaționezi cu cei din jur, cum ai grijă de anumite persoane care au nevoie de tine, cât de serios ești în lucrurile esențiale pe care le faci, nu în chestii nesemnificative. Mai terminați cu prostiile, fiți relaxate!”, a transmis Cristina Șișcanu pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu a reacționat în urma criticilor din mediul online. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Totul a pornit după ce Cristina Șișcanu a purtat ținuta criticată de fani cu intenția de a le arăta acestora că face progrese cu slăbitul și că încape în hainele de vară de anul trecut.

“Ușor, ușor încep să intru în hainele de vară de anul trecut. Colăceii s-au micșorat vizibil, dar mai sunt.”, a scris Cristina Șișcanu în dreptul imaginilor controversate.

De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu au mai făcut al doilea copil

Recent, Cristina Șișcanu a explicat de ce ea și partenerul ei de viață nu au mai avut și al doilea copil. Cei doi au împreună o fiică, Petra, în vârstă de cinci ani.

Vedeta este pregătită de o nouă sarcină, însă ea și Mădălin Ionescu nu au mai făcut un copil din cauza pandemiei de COVID-19. Amândoi își mai doresc un nou membru al familiei.

“Ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere.

Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă.

Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maximă.”, a declarat Cristina Șișcanu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT