Life

Cristina Șișcanu, criticată dur pentru schimbarea de look. Soția lui Mădălin Ionescu a primit un val de reproșuri pe Instagram

10.09.2020 | 17:49
Cristina Siscanu criticata dur pentru schimbarea de look Sotia lui Madalin Ionescu a primit un val de reprosuri pe Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities, a avut parte de reacții incredibile din partea fanilor, după schimbarea de look. Șatena s-a trezit că este ținta cârcotașilor din mediul online.

Transformările Cristinei Șișcanu nu au fost deloc pe placul internauților. Un detaliu vizibil de la o poștă, în cazul celei mai noi postări care o înfățișează pe soția lui Mădălin Ionescu. Totul deși aparițiile sale din cadrul competiției de modă, în care a intrat recent și Roxana Nemeș, sunt foarte apreciate de către public.

ADVERTISEMENT

Valul de critici cu care s-a trezit Cristina Șișcanu a venit în dreptul unei postări de pe Instagram. Secțiunea de comentarii a fost invadată de mesaje foarte dure, în care șatenei i-au fost adresate foarte multe injurii.

Cristina Șișcanu, aspru criticată după schimbarea de look. Concurenta Bravo, ai Stil a primit sute de reproșuri

Cristina Șișcanu s-a filmat după ce a ajuns iarăși pe mâna stilistului. A apelat la o tunsoare foarte scurtă, dar și la un breton, alături de un machiaj iluminator, menit să îi pună în evidență calitățile feței. A avut parte de cuvinte de ocară încă din primele minute în care a postat asemenea imagini.

ADVERTISEMENT

Optimistă din fire, vedeta de la Kanal D a dorit să împărtășească cu urmăritorii ei schimbările pe care le-a realizat în cadrul unei sesiuni de machiaj. Nu a primit reacțiile dorite, nici pe departe, fiind făcută cu ou și cu oțet, după cum se poate observa și în imaginea din continuare.

”Doamne, tunsoare mai urâtă ca asta nici că am văzut vreodată. Stilistul ala n-a văzut că nu ți se potrivește?”, ”Doamne, ce urâtă ești…”, ”Îți umbrește toată frumusețea tunsoarea asta. Cine a putut să te tundă așa de rău???”, ”Ce rău îmi pare că te-ai tuns! Nu te prinde deloc, nu te-a tuns bine!”, ”Tunsoarea asta ți-a luat toată frumusețea, lasă să îți crească din nou părul”, au fost doar o parte din comentariile lăsate în dreptul filmulețului postat de Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT
Cristina Șișcanu, criticată dur pentru schimbarea de look. Soția lui Mădălin Ionescu a primit un val de reproșuri pe Instagram
Cristina Șișcanu a primit un val de reproșuri pe Instagram, după schimbarea de look

Nu este pentru prima dată când Cristina Șișcanu stârnește reacții foarte dure din partea persoanelor care o urmăresc în mediul online.

Și în urmă cu câteva săptămâni, aceasta s-a trezit asaltată de sute de mesaje negative când s-a afișat într-un costum de baie. Se pare că în special doamnele și domnișoarele sunt cele care nu ratează ocazia să o critice pe Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

Participanta de la Bravo, ai Stil! Celebrities nu a dat curs acestor reacții pe care a preferat întotdeauna să nu se certe.

ADVERTISEMENT