Life

Cristina Șișcanu dă cărțile pe față. Ce spune despre divorțul de Mădălin Ionescu

Zvonurile legat de eventual divorț au făcut-o pe Cristina Șișcanu să spună ce se întâmplă între ea și prezentatorul Mădălin Ionescu.
13.10.2021 | 11:36
Cristina Șișcanu dă cărțile pe față. Ce spune despre divorțul de Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu dă cărțile pe față. Ce spune despre divorțul de Mădălin Ionescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” dă cărțile pe față și vorbește despre căsnicia sa, după ce în ultimele zile au apărut tot mai multe vorbe despre o posibilă separare.

Șatena neagă că ar exista vreo problemă în cuplu. În plus, soția lui Mădălin Ionescu susține că sunt o familie unită și frumoasă în continuare.

Cristina Șișcanu nu știe exact de unde au plecat zvonurile legat de divorțul de Mădălin Ionescu și a încercat să le explice fanilor că totul este în regulă.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu divorțează? Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă între ei

„Voiam să vorbesc despre situația aceasta cu divorțul. Într-adevăr de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm… lumea e tot mai preocupată de subiect.

Pe Instagram mă tot întreabă persoane. Lumea afirmă că noi am divorțat și cu părere de rău afirmă acest lucru… sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație. 

ADVERTISEMENT

În primul rând, nu este adevărat. În al doilea rând, nu știu de ce ar trebui să mă justific dacă e adevărat sau nu.

Totuși, înțeleg această curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o înțeleg, nu sunt absurdă să înțeleg acest lucru”, a declarat Cristina Șișcanu pe Instagram, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta concurentă de la Survivor România spune că s-a simțit incomodă să discute despre mariajul său în condițiile în care lucrurile decurg cât se poate de bine.

Vedeta a punctat faptul că nu se pune deloc problema unui divorț între ea și Mădălin Ionescu, prezentatorul cu care este căsătorită de ani buni. Au împreună și o fetiță, pe nume Petra.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu: ”Problema divorțului nu s-a pus niciodată”

Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat.  
Dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni. 

Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc.

ADVERTISEMENT

Am cercetat problema și se pare că tot internetul este împânzit de o știre despre ceva de genul acesta, a unui divorț între mine și Mădălin, dar, de fapt, dacă citești articolele nu despre asta e vorba. 

Problema divorțului nu s-a pus niciodată, nu ne-am gândit la așa ceva, nu a fost cazul… nu există așa ceva. Râdem, glumim, dar lucrurile sunt destul de ciudate”, a completat Cristina Șișcanu, în online.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri