Life

Cristina Șișcanu dă de pământ cu Tonciu. Tensiune uriașă la Bravo, ai stil. Video

15.10.2020 | 12:07
Cristina Siscanu da de pamant cu Tonciu Tensiune uriasa la Bravo ai stil Video
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și-a ieșit din minți la Bravo, ai stil după ce a fost comparată cu Andreea Tonciu. Concurentele au ajuns la ceartă după ce fosta asistentă tv a întrebat-o pe soția lui Mădălin Ionescu ce are cu ea.

Bravo, ai stil: Cristina Șișcanu versus Andreea Tonciu

Un nou episod conflictual în show-ul de modă de la Kanal D, de data aceasta între Șișcanu și Tonciu, concurente care s-au tolerat până acum destul de bine.

ADVERTISEMENT

De la gala eliminatorie de săptămâna trecută, Cristina este nemulțumită de felul în care este jurizată și susține că relația ei cu Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu cel puțin este una în moarte clinică.

„Relația mea cu regina și cu regele este în moarte clinică”, spune Cristina Șișcanu în momentul jurizării în ediția din 15 octombrie.

ADVERTISEMENT

„La Tonciu n-a fost la o eliminare în față?”, întreabă Cătălin Botezatu, la care Cristina a luat foc: „Nu suferim comparație”.

Atât i-a trebuit Andreei pentru a riposta, neînțelegând acest atac deloc subtil pe care l-a lansat fosta prezentatoare de televiziune din Chișinău.

ADVERTISEMENT

Originea supărării Cristinei pe Botezatu

„Adică? Toate suntem egale aici, iubito”, este reacția promptă a Andreei. „Ce aveți toate cu mine?”, întreabă apoi Tonciu care o acuză inclusiv pe Cristina că are o strategie și că nu se poartă exact așa cum este ea.

Cristina Șișcanu are ”boală” mai ales pe Cătălin Botezatu de câteva ediții, iar asta i se trage de la gala în care a ieșit în față la eliminare, împreună cu Bianca Rus.

ADVERTISEMENT

Dacă Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au scris pe tăbliță că Bia trebuia să părăsească emisiunea, Botezatu a nominalizat-o pe Șișcanu, lucru care se pare că a deranjat-o destul de tare pe basarabeancă din moment ce supărarea nu i-a trecut în următoarele două ediții filmate.

Rămâne de văzut dacă se va naște un nou război la Bravo, ai stil și cum va decurge de azi înainte relația dintre Șișcanu și Tonciu!

ADVERTISEMENT