Life

Cristina Șișcanu, decizie radicală de când a devenit mamă. Ce nu mai face soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu (37 de ani) le-a dezvăluit fanilor ce se întâmplă în viața ei de când a adus-o pe lume pe micuța Petra (4 ani).
03.11.2021 | 15:59
Cristina Siscanu decizie radicala de cand a devenit mama Ce nu mai face sotia lui Madalin Ionescu
Cristina Șișcanu, decizie radicală de când a devenit mamă. Ce nu mai face soția lui Mădălin Ionescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a luat o decizie radicală când a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta este foarte atentă la nevoile fiicei sale.

Soția lui Mădălin Ionescu nu-și mai petrece nopțile cu renumitul prezentator TV, asta pentru că Petra nu-i mai dă voie deloc. În fiecare seară copila cere să doarmă cu mama sa.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu susține că fetița nu dorește să doarmă nici măcar cu bunica, arătându-le viitorilor părinți prin ce vor trece.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună. Care e motivul

Jurnalista originară din Republica Moldova nu mai împarte același pat cu partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu de mai bine de 4 ani, fără ca asta să le afecteze relația de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Petra, mă culc cu tati?”, o întreabă Cristina Șișcanu pe fiica sa. „Figa, nu-ți dau voie”, este răspunsul oferit de fiica șatenei.

„De ce nu îmi dai voie mama, mă lași?”, mai spune fosta vedetă de la Kanal D, într-o filmare postată pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Din păcate, răspunsul Petrei este unul clar și vehement, asta pentru că fetița știe ce vrea. Fostul reporter de la Acces Direct nu a reușit sub nicio formă să-și înduplece fiica.

Cristina Șișcanu, filmare cu fiica sa. Ce le transmite viitorilor părinți

„Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă! Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă”, a scris Cristina Șișcanu pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Filmarea este una mai veche, din perioada în care Petra avea 2 ani. În plus, din postare reiese că micuța vorbește moldovenește foarte bine.

Peste 1.600 de persoane au apreciat sinceritatea fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, care vorbește frecvent de viața personală.

Frumoasa șatenă nu se sfiește să dea cărțile pe față, în urmă cu puțină vreme vorbind deschis și despre separarea de Mădălin Ionescu, după ce au apărut mai multe zvonuri.

ADVERTISEMENT