Life

Cristina Șișcanu, declarații îngrijorătoare: „Astăzi mă doare ca niciodată”. Ce se întâmplă cu soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a făcut declarații îngrijorătoare pe rețelele de socializare. Ce a povestit soția lui Mădălin Ionescu.
08.09.2022 | 00:25
Cristina Siscanu declaratii ingrijoratoare Astazi ma doare ca niciodata Ce se intampla cu sotia lui Madalin Ionescu
Cristina Șișcanu, declarații îngrijorătoare pe rețelele de socializare. foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a făcut o serie de declarații îngrijorătoare pe rețelele de socializare. Iată ce se întâmplă, de fapt, cu soția prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu!

Cristina Șișcanu, declarații îngrijorătoare pe rețelele de socializare

Cristina Șișcanu le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare că trece prin momente mai grele.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit că nu este genul care să se plângă din cauza durerilor și tocmai de aceea ia foarte rar pastile, dar acum trece prin niște dureri foarte mari de cap.

Soția lui Mădălin Ionescu a fost doborâtă de durerile insuportabile de cap, care astăzi chiar i-au pus probleme serioase.

ADVERTISEMENT

”Să vă spun că mă simt excelent, nu vă pot minți! Pentru că am o durere de cap pe care abia o suport. Eu nu am de obicei dureri de cap, să iau pastile.

Nu știu dacă iau două pastile pe an de durere de cap sau alte dureri, dar astăzi mă doare ca niciodată capul”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Probleme de sănătate pentru Cristina Șișcanu

Acestea nu sunt singurele probleme de sănătate cu care s-a confruntat Cristina Șișcanu. La începutul verii, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu s-a confruntat cu o tuse enervantă.

Dar ceea ce o nemulțumea pe vedetă era faptul că siropul cu care încerca să trateze tusea era unul dulce, care îi strica dieta.

ADVERTISEMENT

„Mă sâcâie tusea cu care am rămas după zilele acela, în care m-a durut extrem de rău gâtul și tot nu scap de ea.

Iau un sirop care e dulce și care are nu știu câte calorii și îmi strică și tot regimul de viață pe care vreau să-l duc, din punct de vedere alimentar”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

De clipe dificile a mai avut parte Cristina Șișcanu și în această primăvară, când menajera le-a furat niște lucruri din casă ei și soțului său.

ADVERTISEMENT