Life

Cristina Șișcanu, dezamăgită la împlinirea a 38 de ani: ”Toată lumea a vrut câte ceva de la mine”

Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani, dar se simte dezamăgită că nu a petrecut așa cum ar fi trebuit. Vedeta a fost foarte solicitată.
04.11.2022 | 10:59
Cristina Siscanu dezamagita la implinirea a 38 de ani Toata lumea a vrut cate ceva de la mine
Cristina Șișcanu, dezamăgită de ziua ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a împlinit ieri 38 de ani, dar este dezamăgită de faptul că nu a apucat să se bucure așa cum ar fi trebuit. Soția lui Mădălin Ionescu a avut un program încărcat de ziua ei.

Cristina Șișcanu, dezamăgită de ziua ei de naștere

Pe 3 noiembrie a fost ziua de naștere a Cristinei Șișcanu, care a împlinit vârsta de 38 de ani. Cu toate că ar fi trebuit să fie o zi frumoasă pentru ea, soția lui Mădălin Ionescu nu s-a putut bucura pe deplin de această ocazie.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities nu și-a sărbătorit într-un mod special ziua de naștere, fiind foarte ocupată. Șatena speră să petreacă în weekend așa cum se cuvine.

Cristina Șișcanu s-a simțit dezamăgită de faptul că a fost atât de solicitată chiar de ziua ei. În același timp, vedeta este fericită că membrii familiei au avut grijă să-i facă această zi mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să zic că m-am răsfățat de ziua mea că nu a fost chip, dar să sperăm că în weekend recuperez și facem și o petrecere. Nu vreau să intru în detalii.

Toată ziua, astăzi, toată lumea a vrut câte ceva de la mine, deși ar fi trebuit să fie cumva invers, adică să fiu un pic mai răsfățată.

ADVERTISEMENT

Mă rog, mai puțin membrii familiei care au fost alături de mine, dar mă refer așa, în general. Dar nu contează, asta înseamnă că sunt importantă pentru ei dacă încerc câte ceva.”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cum a fost surprinsă vedeta de Mădălin Ionescu

Înainte de miezul nopții, Mădălin Ionescu i-a făcut o surpriză partenerei sale de viață. Prezentatorul a venit la locul de muncă al soției sale, căreia i-a oferit un buchet de trandafiri albi.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a fost impresionată de cadoul partenerului ei de viață, despre care a povestit pe rețelele sociale.

“Soțul mi-a adus deja flori, că mâine e ziua mea și aici, la muncă, mi-a adus florile astea, mi-a făcut o surpriză superbă.”, a spus vedeta.

Cu ocazia zilei de naștere, Cristina Șișcanu a primit numeroase mesaje din partea fanilor. Și unele persoane publice i-au transmis vedetei gânduri bune cu această ocazie, printre care și finii ei, Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT