Life
notix pixel id

Cristina Șișcanu, extrem de mândră de fiica ei, Petra: „A luat diplomă și medalie!”

Cristina Șișcanu este extrem de mândră de fiica, ei Petra! Păpușica a terminat grupa mijlocie la grădiniță și a fost premiată în urma unei evaluări.
11.06.2021 | 16:34
Cristina Șișcanu, extrem de mândră de fiica ei, Petra: „A luat diplomă și medalie!”
Cristina Șișcanu, vedetă tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a împărtășit cu fanii ei unul dintre cele mai mari motive de bucurie. Fiica ei, Petra a luat diplomă și medalie în urma evaluări de la grădiniță, obținând locul întâi la sfârșit de an.

Soția jurnalistului Mădălin Ionescu a ținut să își manifeste această bucurie pe contul ei de Instagram, printre alte story-uri în care le-a spus fanilor ce fel de activități are.

Ca orice părinte, Cristina s-a bucurat foarte mare de reușita fiicei sale. Așa cum face orice mamă care are un copil cu rezultate extraordinare la școală sau grădiniță, și ea a vrut să se laude.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, mândră de fiica ei, Petra

„Astăzi Petra a avut evaluare la grădiniță, la sfârșitul anului de învățământ. În urma evaluării, pentru că a rezolvat toate exercițiile corect, a luat diplomă și medalie, obținând premiul întâi.

Am fost foarte emoționată și foarte bucuroasă. Practic, Petra a încheiat grupa mijlocie, deși trebuia să încheie, conform vârstei, grupa mică. 

ADVERTISEMENT

La anul va trebui să meargă în grupa mare la grădiniță. Va termina grădinița foarte repede”, a povestit Șișcanu pe Instastory.

Așadar, Petra va merge la școală mai devreme cu un an. Asta i-a luat puțin pe nepregătite pe cei doi părinți. Cristina a mărturisit că nu știe ce va face, dar cu siguranță va găsi o soluție împreună cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a spus că se vor consulta cu doamnele educatoare pentru a nu lua o decizie greșită în legătură cu școala fiicei sale.

Vedeta a postat și o fotografie în care fiica ei ține în mână diploma pe care a primit-o la grădiniță.

ADVERTISEMENT
cristina șișcanu
Petra, fiica prezentatoarei Cristina Șișcanu. Foto: Instagram

Nevasta lui Mădălin Ionescu, un nou reality-show, la Antena Stars

Soția lui Mădălin Ionescu a prezentat în trecut emisiunea „Draga mea prietenă” de la Kanal D. Atunci a înlocuit-o pe Gabriela Cristea. Vedeta a fost apoi participantă în mai multe emisiuni de succes în calitate de concurentă.

După experiențele de la Survivor România și Bravo, ai stil Celebrities, Cristina Șișcanu a fost contactată de producătorii de la Antena Stars pentru un nou reality-show.

ADVERTISEMENT

Cristina este colegă în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” cu Oana Roman, Roxana Vașniuc, Elena Ionescu (fosta solistă de la Mandinga) și asistenta de televiziune Sânziana Buruiană.

În respectivul reality-show, celebrele mămici prezintă cele mai frumoase momente din viața lor alături de copii.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri