Life

Cristina Șișcanu, greșeală uriașă în online. Ce a postat fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

29.12.2020 | 14:33
Cristina Siscanu greseala uriasa in online Ce a postat fosta concurenta de la Bravo ai stil Celebrities
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a făcut recent o greșeală uriașă în mediul online când le-a arătat tuturor cum arată dressingul personal după filmările de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Fosta participantă de la Kanal D a fost surprinsă cu niște obiecte rușinoase pe masă. 

Jurnalista a remarcat abia târziu eroarea postată pe rețelele de socializare. Mai exact, soția prezentatorului Mădălin Ionescu a filmat produsele de machiaj de pe masa de toaletă, haine aruncate peste tot, dar și două sticle puțin ieșite din comun.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a show-ului de stil de la Kanal D a postat o filmare în care apar două sticle de lubrifiant. Dându-și seama de greșeala comisă, Cristina Șișcanu s-a simțit nevoită să le ofere fanilor săi o explicație pentru cele două produse care au apărut în cadru.

Cristina Șișcanu, prinsă pe picior greșit. Ce greșeală a făcut în mediul online

Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a venit și cu replica, mărturisind care este motivul real pentru care folosește respectivele soluții. Vizibil rușinată de situația în care a fost pusă, Cristina Șișcanu a declarat că le folosește pentru coafat, fiind niște produse ideale pentru un look wet.

ADVERTISEMENT

„Ha, ha, și dacă ați observat în filmarea anterioară aceste sticluțe, să nu mă bănuiți de lucruri rușinoase. Eu îl folosesc pentru un wet look desăvârșit. Deci este foarte bun”, a spus fosta prezentatoare TV pe InstaStory.

Cristina Șișcanu, prinsă pe picior greșit pe Instagram
Cele două obiecte surprinse în filmarea postată de Cristina Șișcanu pe InstaStory. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Șișcanu s-a remarcat în ultimele luni prin sinceritatea sa, în special în cadrul participării de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, motiv pentru care șatena a fost apreciată inclusiv pentru faptul că a lăsat să se vadă totul din dressing, fără a ascunde nimic.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu a primit foarte multe mesaje din partea internauților, unii fiind de părere că nu este nimic rușinos în a folosi soluțiile respective, chiar și în alte alte scopuri față de cele spuse de vedetă.

„Bună Cristina! Nu este nimic «rușinos» în a folosi lubrifiant. Sunt cazuri în care este nevoie. Plus de asta nu cred că este cineva pe Instagram care să se mai «rușineze» la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Sincer mi-ar plăcea să văd / aud un pic de educație pentru tinerele care, cu siguranță, au nevoie… Până la urmă face parte din viață”, este mesajul primit de Cristina Șișcanu de la o fană, șatena fiind întru totul de acord cu aceasta.

ADVERTISEMENT