Life

Cristina Șișcanu îi dă peste nas lui George Buhnici după afirmațiile scandaloase. Cum s-a fotografiat vedeta

Cristina Șișcanu îi dă peste nas lui George Buhnici care s-a arătat deranjat de femeile cu vergeturi, de pe plajă și a spus că soția lui arată ”ca o minoră”. 
20.07.2022 | 18:00
Cristina Siscanu ii da peste nas lui George Buhnici dupa afirmatiile scandaloase Cum sa fotografiat vedeta
Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu în semn de revoltă față de George Buhnici. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu are o replică dură pentru George Buhnici, după ce vloggerul a spus într-un interviu ”mai mergeți pe la sală fetelor” și că vine la mare deoarece vrea să vadă piele, iar ”pielea aia să nu aibă vergeturi”.

Cristina Șișcanu, fotografie cu abdomenul ”imperfect” în semn de revoltă față de George Buhnici

Cristina Șișcanu s-a fotografiat de pe plajă, în costum de baie și cu abdomenul fără pătrățele, contrar preferințelor lui George Buhnici. Soția lui Mădălin Ionescu și-a lăsat la vedere colăceii, scriind în dreptul imaginii: ”Să se oripileze Buhnici!”.

ADVERTISEMENT
Cristina Șișcanu, fotografie cu abdomenul de pe plaja
Cristina Șișcanu, fotografie cu abdomenul, de pe plajă, în semn de revoltă față de Buhnici. Sursa foto: captură Instastory

 

Reacția vedetei vine după ce mai multe personalități au luat atitudine față de afirmațiile scandaloase ale fostului jurnalist de la Protv. Acesta a indignat publicul român și după ce a spus în interviul său pentru Xtra Night Show că soția lui ”arată ca o minoră”.

”Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am.

ADVERTISEMENT

Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine.

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a declarat George Buhnici într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, aflându-se la festivalul Neversea.

ADVERTISEMENT

CNCD ia atitudine față de afirmațiile lui George Buhnici. BCR încheie parteneriatul cu el

Afirmațiile menționate au devenit rapid virale. Inclusiv CNCD s-a pronunțat asupra cazului și a anunțat că a demarat o anchetă. Acum vloggerul riscă o amendă între 2.000 și 100.000 de lei.

Mai mult, George Buhnici a început să piardă și din contractele de colaborare. BCR a anunțat că va încheia parteneriatul cu fostul prezentator de la ”iLikeIT”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, banca a mai transmis un mesaj marți prin care lăsa de înțeles că George Buhnici trebuie să își exprime scuzele/regretele. Cum nu s-a întâmplat asta, încă, BCR a pus punct colaborării.

ADVERTISEMENT