Life

Cristina Șișcanu, imagini interzise minorilor. În ce ipostază s-a lăsat pozată

09.01.2021 | 15:10
Cristina Siscanu imagini interzise minorilor In ce ipostaza sa lasat pozata
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, „mămica cu lipici” s-a filmat semidezbrăcată, iar imaginile au ajuns virale pe internet, cei peste 200.000 de urmăritori de pe Instagram fiind impresionați.

Vedeta s-a lăsat filmată în ipostaze care lasă fără răsuflare orice bărbat și a postat imaginile pe Instagram, pentru a fi apreciată de fani.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu a vrut să le arate tuturor cât de în formă este și a probat o pereche de dresuri negre primite de la designerul Ana Radu.

Cristina Șișcanu s-a pozat în chiloți

Soția fostului prezentator de la Kanal D a probat dresurile și a defilat seminud în fața camerei de filmat, stârnind un val de reacții pe internet.

ADVERTISEMENT

„Mă simt slabă în acest dres și sunt slabă, pentru că, uite, strâng foarte bine abdomenul, fac talia mica, ridică și posteriorul. Super tare!”, s-a lăudat soția lui Mădălin Ionescu în timp ce defila îmbrăcată în dres, cu un „zoom” perfect dat pe posteriorul său.

Cristina Șișcanu s-a pozat în dresuri
Cristina Șișcanu s-a pozat în dresuri

Cristina Șișcanu, participantă la „Mămici cu lipici”

Soția lui Mădălin Ionescu a fost invitată să participe la emisiunea „Mămici cu lipici” din 14 ianuarie, lucru care o bucură.

ADVERTISEMENT

Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor.

Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici.

ADVERTISEMENT

E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!”, a declarat Cristina Şişcanu, conform Cancan.

ADVERTISEMENT