Life

Cristina Șișcanu, în culmea fericirii. Ce decizie au luat părinții ei

21.03.2021 | 17:46
Cristina Siscanu in culmea fericirii Ce decizie au luat parintii ei
Soția lui Mădălin Ionescu va avea întreaga familie aproape. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este în culmea fericirii de când a aflat că unul dintre cele mai arzătoare vise ale sale va deveni realitate în foarte scurt timp. Pentru a fi cât mai aproape de ea și de micuța Petra, părinții au decis să se mute definitiv în București.

Anunțul a fost făcut în cea mai recentă ediției a emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars. Și dacă tot am pomenit de Petra, trebuie să știți că aceasta așteaptă cu nerăbdare sosirea bunicilor.

ADVERTISEMENT

Noi deja am pregătit apartamentul în care vor sta ei, urmează să punem la punct ultimele detalii, așa că se va bucura Petra, probabil, când va vedea locul în care vor sta bunicii ei”, a dezvăluit soția lui Mădălin Ionescu.

Părinții Cristinei Șișcanu se mută la București

Petra știe că urmează să vină bunica Olga și bunicul Ion în curând, i-am spus că nu o să mai stea cu noi în casă, ci vor sta aici, într-un apartament în apropierea noastră, dar nu știe exact cum arată.

ADVERTISEMENT

Noi deja am pregătit apartamentul în care vor sta ei, urmează să punem la punct ultimele detalii, așa că se va bucura Petra, probabil, când va vedea locul în care vor sta bunicii ei”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

Și nu este singura veste bună, pentru că mama soacră își pregătește de zor apartamentul în care va locui de acum încolo. Unde? La o aruncătură de băț.

ADVERTISEMENT

Și cealaltă bunică, mama lui Mădălin, se mută în Otopeni, adică își amenajează acum apartamentul în care va sta, deci bunicile amândouă vor fi aproape de noi, așa că bucuria este a noastră”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu.

Cum reușește Cristina Șișcanu să se mențină în formă

La cei 37 de ani ai săi, Cristina ar putea câștiga fără probleme orice concurs de frumusețe. Asta și pentru că nu există luptă cu kilogramele în plus din care să nu fi ieșit învingătoare, datorită regimului alimentar conceput special pentru ea.

ADVERTISEMENT

Prima etapă presupune detoxul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care mă va ajuta să scap de kilogramele neprietenoase.

Am mai ținut un regim conceput înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit cinci kilograme în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, le-a explicat superba soție a lui Mădălin Ionescu fanilor săi.

ADVERTISEMENT
Tags: