Life

Cristina Șișcanu, în mijlocul unui scandal. Elena Ionescu și Sânziana Buruiană au lansat acuzații dure

14.03.2021 | 12:24
Cristina Siscanu in mijlocul unui scandal Elena Ionescu si Sanziana Buruiana au lansat acuzatii dure
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu se află în mijlocul unui scandal în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars, după ce a refuzat să participe la o activitate de grup alături de celelalte mămici dintr-un motiv pueril. 

Elena Ionescu și Sânziana Buruiană au răbufnit și au lansat acuzații dure la adresa fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” simțindu-se nerespectate. Cele două vedete au comentat pe marginea subiectului și au venit cu mai multe reproșuri.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea competiției Survivor România s-a simțit nedreptățită, precizând că fiecare mămică face sacrificii, nu doar Cristina Șișcanu. Pe de cealaltă parte, Sânziana Buruiană a mărturisit că justificarea oferită de soția lui Mădălin Ionescu nu este întemeiată.

Cristina Șișcanu, atacată de Elena Ionescu și Sânziana Buruiană. Despre ce este vorba

„Situația asta mi se pare foarte ciudată iarăși. Nu vreau iar să mai comentez, că nu vreau să pară că vreau să am vreun conflict cu cineva, că nu-mi place, dar e vorba de un respect. Chiar dacă nu vrei să faci această provocare, vii frumos și spui treaba asta că așa e normal.

ADVERTISEMENT

Suntem niște femei care trebuie să ne respectăm aici și e vorba de o oră. Toate plecăm din același punct, adică din aceeași perspectivă, toate avem copii acasă, facem niște sacrificii. E vorba despre un respect care în continuare nu se ia în calcul. 

„Mi-am spus oful față de fete. Aș vrea să închid acest subiect și să consider face ce crede de cuviință că e mai bine pentru el și ce să zic… no comment. Eu sunt dezamăgită de această situație și sper să găsească o soluție, pentru că nu e frumos, atât față de noi, cât și față de emisiune.

ADVERTISEMENT

Noi avem un grup și femeia răspunde sau nu răspunde, ca să fim serioși”, a declarat Elena Ionescu despre gestul Cristinei Șișcanu, în show-ul „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars.

Frumoasa blondină a fost de părere că toată lumea ar trebui să ia parte la activitățile de grup, nu să se sustragă. Vedeta susține că soția prezentatorului Mădălin Ionescu nu vrea să fie asociată cu ele sub nicio formă, de aceea nu a răspuns la provocare.

ADVERTISEMENT

„Și noi mergem de obicei la grădiniță, nu? (…) Cristina Șișcanu nu știu dacă ar fi acceptat această provocare și că a încercat să evite oarecum situația. Păcat că e o activitate de grup și sper să nu fie la ceea ce mă gândesc la momentul de față. 

Poate nu dorește vreo asociere, pentru că am mai avut în emisiune un astfel de caz și nu s-a terminat tocmai bine. Așa că eu sper să se gândească mai mult și să se gândească că este o experiență drăguță”, a spus la rândul ei Sânziana Buruiană.

ADVERTISEMENT