Life

Cristina Șișcanu, în război cu fanii de pe Instagram. Concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, criticată dur pentru cum arată în costum de baie

11.08.2020 | 18:29
Cristina Siscanu in razboi cu fanii de pe Instagram Concurenta de la Bravo ai Stil Celebrities criticata dur pentru cum arata in costum de baie
Cristina Șișcanu, în război cu fanii de pe Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu se află în vacanță alături de soțul ei Mădălin Ionescu pe o insulă din Grecia, unde profită la maximum de vrema bună, mare, plajă și soare. Plină de energie, concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities s-a filmat în costum de baie și imaginile le-a distribuit pe Instagram.

Urmăritorii au taxat-o imediat pentru felul în care se prezintă în costum de baie. I s-a sugerat că ar trebui să mai treacă pe la sală pentru a scăpa de kilogranele în plus.

ADVERTISEMENT

Cristina nu a părut deloc deranjată de observațiile internautelor, ba mai mult decât atât, le-a și răspuns elegant. Au existat și fane care au spus că arată foarte bine și nu ar trebui să fie afectată de răutăți.

Cristina Șișcanu, trimisă la sală de fanii de pe Instagram. Cum a reacționat concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Cristina Șișcanu

este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales acum, când se află în vacanță și se bucură de relaxare alături de familia ei. Așa se face că, printre postările de pe Instagram, a strecurat și o filmare în care apare dansând, în costum de baie.

ADVERTISEMENT
 Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu, în război cu fanii de pe Instagram. Concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, criticată dur pentru cum arată în costum de baie. sursă foto: Instagram

Unele dintre urmăritoare n-au fost încântate deloc de imaginile văzute, așa că au taxat-o fără să stea pe gânduri.  „Uite te un pic la video ul făcut…nu ti se pare ca ar trebui să te duci pe la sala?”, a scris una dintre ele.

Replica soției lui Mădălin Ionescu a venit imediat. „@randunica19 da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sala, nu am voie sa port costum de baie? Sau ar trebui sa stau ascunsa? Doamnelor, fiți mai relaxate!

ADVERTISEMENT

Singure vă creați frustrări . Eu nu am frustrări chiar dacă ar “trebui” să mai pierd câteva kg și să fiu mai tonifiată, conform unor “standarde” impuse de nu știu cine!”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

“Mamă, dar ce probleme ai! Că Cristina nu merge la sala. Sincer, uită-te prima dată la tine și adu-ți aminte că noi suntem nimeni ca să judecăm”, „Bravo Cristina! nu trebuie să fim toate palestrate ca să putem purta costum de baie”, au fost câteva dintre comentariile internautelor.

ADVERTISEMENT