Life

Cristina Șișcanu, intervenție estetică neașteptată! Ce și-a făcut nevasta lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a apelat la o intervenție estetică neașteptată. Nevasta lui Mădălin Ionescu a vrut să scape de grăsimea nedorită dintr-o anumită zonă.
30.09.2021 | 15:34
Cristina Siscanu interventie estetica neasteptata Ce sia facut nevasta lui Madalin Ionescu
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu le-a împărtășit fanilor ce intervenție și-a făcut recent. Soția prezentatorului Mădălin Ionescu a apelat la o tehnică de topire a grăsimii din zona feselor, pentru că nu mai putea scăpa în niciun fel de colăcei.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram videoclipuri de pe masa de ”operație”. Le-a spus curioșilor că procedura prin care a trecut nu a fost una dureroasă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o operațiune la care apelează tot mai multă lume, în special femeile. Criolipoliza este una dintre tehnicile din ce în ce mai promovată de unele vedete din România, una care a împărțit lumea în două.

Cristina Șișcanu, supusă unei ședințe de criolipoliză

Procedura presupune răcirea în mod gradat a temperaturii la nivel subcutanat până la zero grade Celsius. În acest fel se distrug celulele adipoase fără afectarea altor organe, printre care mușchii și pielea.

ADVERTISEMENT

Deși este într-o formă senzațională, Cristina și-a dorit dintotdeauna să aibă corpul perfect. Nu suportă să aibă pic de grăsime, fapt pentru care face toate eforturile să arate bine.

„Să scăpăm de grăsimea asta! De grăsimea asta se scapă foarte greu în zona asta. Sunt anumite zone ale corpului de unde grăsimea efectiv nu vrea să plece. Nici prin dietă, nici prin sport. Mă rog, sau se diminuează oricum prin dietă. Eu am norocul să mă îngraș proporțional atunci când mă îngraș. La fel și slăbesc.

ADVERTISEMENT

Sunt niște zone, gen, sub fese, aripioare, flancuri, unde grăsimea se încăpățânează să rămână. Corpul își face depozite acolo și, de aceea am recurs la criolipoliză. Sunt deja la a treia ședință.

Trei zone mi-am ales. Nu pot să spun că e dureros. Ușor, ușor, așa, simți o jenă”, a povestit Cristina Șișcanu pe Instastory.

ADVERTISEMENT
cristina șișcanu
Cristina Șișcanu, în timpul ședinței de criolipoliză. Foto: Instagram

Ce intervenții estetice are nevasta lui Mădălin Ionescu

Cristina a vorbit deschis în urmă cu ceva vreme despre intervențiile estetice. Vedeta apelează la procedurile noninvazive deoarece îi este teamă de operațiile mai complicate.

Fosta prezentatoare tv nu ar spune nu unei intervenții de tipul implantului mamar, însă nu a fost cazul până acum. Procedurile la care a recurs cel mai des nu au presupus mâna vreunui chirurg.

Soția lui Mădălin a recunoscut că își pune din când în când botox și își face contouring, dar nimic mai mult.

 

ADVERTISEMENT