Life

Cristina Șișcanu, lovită unde o doare mai tare. Ce a pățit la Bravo, ai stil

08.10.2020 | 10:22
Cristina Siscanu lovita unde o doare mai tare Ce a patit la Bravo ai stil
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este una dintre concurentele de la Bravo, ai stil care a reușit să se impună în fața juraților și a celorlalte participante la concurs, însă unul dintre ei, mai exact Maurice Munteanu, consideră excesiv comportamentul ei.

Cristina Șișcanu, parcurs dur la Bravo, ai stil: „Universul nu se învârte în jurul tău”

Soția lui Mădălin Ionescu a plâns după ce Maurice a criticat-o dur, afectându-i serios imaginea. Acesta i-a spus că trebuie să fie un pic mai modestă, să lase orgoliul la o parte că nu e buricul pământului.

ADVERTISEMENT

Cristina ține foarte mult la imaginea ei, iar atunci când cineva îi aduce astfel de critici o dărâmă, nesuportând să fie arătată cu degetul, mai ales având în vedere faptul că ea consideră că tot ce face este corect și bine.

În promo-ul ediției din 8 octombrie, Maurice o aduce pe Șișcanu cu picioarele pe pământ și îi spune, printre altele, să nu mai facă paradă cu personalitatea ei, modestia lipsindu-i cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

„Uneori în viață, Șișcanu, nu strică să fii mai modestă. Universul nu se învârte în jurul tău”, i-a spus Munteanu jurnalistei.

Starea de sănătate a vedetei ridică semne de întrebare

Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar Ilinca a încercat să o liniștească, puternic afectată de comentariile negative pe care le-a primit.

ADVERTISEMENT

Scena întreagă va fi difuzată de la ora 23:00, când vom afla ce reacție va avea vedeta în urma criticilor aduse.

Cristina Șișcanu pare depășită de competiția Bravo, ai stil și asta reiese din ultimele live-uri și Instastory-uri postate pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Pe lângă stresul provocat de participarea în concursul de modă, nevasta lui Mădălin Ionescu se confruntă și cu niște probleme de sănătate destul de serioase.

Cristina susține că are lipsă de magneziu, însă e hotărâtă să își facă examene medicale mai ample pentru a vedea de ce i se face rău atât de des. Într-o lună, basarabeanca a amețit de două ori la volan și a fost nevoită să tragă pe dreapta, evitând o tragedie în ultimul moment.

ADVERTISEMENT