Life

Cum au marcat Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu intrarea în noul an: „Tati, zici că-i de înmormântare!”

Cristina Șișcanu a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram în care le-a arătat fanilor cum s-a distrat de Revelion. Noaptea dintre ani a petrecut-o cu soțul și copiii.
03.01.2022 | 12:03
Cum au marcat Cristina Siscanu si Madalin Ionescu intrarea in noul an Tati zici cai de inmormantare
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au petrecut de Anul Nou în familie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au dichisit pentru a întâmpina noul an așa cum se cuvine, însă costumul pe care și l-a ales prezentatorul de televiziune nu a fost tocmai pe placul fetiței sale, Petra.

Cristina a vrut să le arate fanilor cum s-au gândit ei să petreacă de Revelion. În timp ce părinții se speteau cu platourile și s-au aranjat ca să strălucească în noaptea dintre ani, Petra trăia momentul ca o seară obișnuită.

ADVERTISEMENT

Fata celor două vedete nu a vrut să renunțe la pijamale, însă a reușit să iasă și ea în evidență purtând un colier din aur și o bentiță.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, Revelion cu familia

În momentul în care Mădălin Ionescu a apărut în cadru, Petra a avut o remarcă pe care realizatorul tv nu a înțeles-o foarte bine. Acesta i-a explicat că nu poartă un costum pentru înmormântare, lăudându-și ținuta.

ADVERTISEMENT

„Tati, zici că-i de înmormântare!”, a spus Petra în filmulețul publicat de Cristina Șișcanu despre costumul purtat de tatăl ei.

„E chiar o chestie elegantă. Ce, voiai să-mi pun o rochie roșie, era mai bine?”, a întrebat-o Mădălin pe fetița lui, iar aceasta a răspuns afirmativ, evident, glumind.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu l-a chemat apoi la masă și pe Filip, povestindu-le urmăritorilor de pe Instagram că pentru masa de Revelion au ales să mănânce mai ușor, căci de Crăciun nu a ținut cont nimeni de kilogramele de după.

Prezentatorul tv a făcut o confesiune intimă

„E prea multă mâncare. E suficient atât. Mâncăm mai ușor astăzi, pentru că de Crăciun a fost rupere”, a spus Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

Cristina și Mădălin au spus că au ținut la câteva obiceiuri specifice Revelionului. La un moment dat, Ionescu a făcut o dezvăluire fără perdea despre partenera lui.

Aceasta i-a zis că ar trebui să poarte lenjerie intimă de culoare roșie pentru a avea noroc în 2022. Mădălin Ionescu n-a vrut să audă de așa ceva, dar a spus că și-a amintit cât de bine îi stă ei în lenjerie roșie.

„Bine, pe tine stă bine, că-mi aduc aminte de niște momente”, i-a zis Mădălin nevestei sale în timp ce îi aranja cămașa. „Aoleo, hai să nu intrăm în mai multe detalii”, a salvat repede situația Cristina Șișcanu.

 

ADVERTISEMENT