Life

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani. Mesajul Cristinei Șișcanu: ”Lacrimile îmi curg șiroaie”

Filip, fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie, a împlinit astăzi, 7 decembrie, 18 ani. Cu această ocazie de sărbătoare, Cristina Șișcanu, cea care-l crește de la 6 ani, a avut un mesaj de suflet pentru adolescent.
07.12.2021 | 12:45
Fiul lui Madalin Ionescu a implinit 18 ani Mesajul Cristinei Siscanu Lacrimile imi curg siroaie
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011 și, tot de atunci, șatena a devenit mamă vitregă pentru cei doi copii din prima căsnicie ai prezentatorului.

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” și-a asumat în totalitate rolul de mamă și s-a dedicat creșterii și educației Ștefaniei și a lui Filip. Mai ales că fiul prezentatorului, încă de când era mic, se confruntă cu o problemă neurologică gravă.

ADVERTISEMENT

Din cauza unui vaccin, după ce la doar două luni a luat virusul varicelei, Filip are acum probleme în a vorbi sau a ține obiecte corect în mână.

Pentru că este un copil special, așa cum spune Șișcanu, mesajul ei de acum este unul extrem de emoționant.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru Flip

Deși declară că se bucură că este mama lui și că Filip este un copil-minune, o parte din ea suferă pentru drama prin care este nevoit să treacă fiul soțului ei.

Însă, vedeta se declară recunoscătoare pentru familia pe care o are și pentru că Filip, care astăzi a ajuns la vârsta majoratului, a învățat-o cele mai importante lecții de viață.

ADVERTISEMENT

“Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri”

”La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge. Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână. Și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă. Aveai 6 ani…

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit.

ADVERTISEMENT

Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️❤️”, este mesajul publicat de Cristina Șișcanu, pe pagina personală de Instagram, în ziua în care Filip împlinește 18 ani.

Mădălin Ionescu a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu

Înainte de a avea relația cu cea care l-a făcut a doua oară tată de fată, Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit o dată. Prezentatorul a fost căsătorit timp de 14 ani cu Mihaela Coșerariu. În urma acestui mariaj, care a durat din 1997 și până în 2011, au rezultat Ștefania și Filip.

Cei doi copii, după divorțul dintre Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu, au rămas în grija tatălui lor și astfel Cristina Șișcanu le-a devenit mamă vitregă, dar și o bună prietenă. Nu au fost puține dățile în care vedeta a declarat că are o relație excelentă cu Ștefania și Filip.

ADVERTISEMENT