ADVERTISEMENT
Life

Cristina Șișcanu, moment dramatic la volan! Concurentei de la Bravo, ai stil i s-a făcut rău în timp ce conducea. În ce stare se află acum

Autor: Dan Suta | 08.09.2020 | 20:32
Cristina Șișcanu, moment dramatic la volan! Concurentei de la Bravo, ai stil i s-a făcut rău în timp ce conducea. În ce stare se află acum
Cristina Șișcanu a declarat pe Instagram că i s-a făcut rău la volan. Sursa foto: Instagram

Cristina Șișcanu a trecut prin momente dramatice în această seară, după cum chiar ea a povestit pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a văzut negru în fața ochilor în timp ce conducea

Concurentei de la Bravo, ai stil Celebrities i s-a făcut rău în mașină, așa că a fost nevoită să oprească pentru a evite o posibilă tragedie.

Nevasta lui Mădălin Ionescu a postat în seara aceasta două filmulețe în care a explicat prin ce a trecut. Potrivit propriilor ei declarații, a văzut negru în fața ochilor la un moment dat, iar astfel de stări proaste are destul de des, fiind dependentă de vitamine și minerale.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, așa cum a spus chiar ea, a avut o cădere de magneziu. A avut suficientă energie să-l sune pe soțul ei, care i-a dus magneziu pentru a-și putea reveni.

„A trebuit să trag pe dreapta să-l sun pe soțul meu”

„Dragii mei, mi-am mai revenit un pic acum. Am avut un moment în care nu m-am simțit prea bine în timp ce conduceam și, la un moment dat, am văzut negru în fața ochilor.

ADVERTISEMENT

A trebuit să trag pe dreapta să-l sun pe soțul meu să-mi aducă magneziu. Am luat magneziu, apoi m-am dus pe picioare și sunt mai bine. 

Este foarte important să fim foarte atenți la ce semnale ne transmite corpul nostru și să avem grijă că epuizarea aceasta la un moment dat își spune cuvântul”, a spus Cristina Șișcanu pe Instastory după ce și-a mai revenit nițel.

ADVERTISEMENT

Vedeta, originară din Republica Moldova, nu este la primul episod de acest fel și, slavă Domnului, nu i s-a întâmplat nimic, putând evita o posibilă dramă la momentul potrivit.

Nevasta lui Mădălin Ionescu este momentan concurentă în competiția de modă de la Kanal D și în scurt timp a devenit una dintre cele mai controversate dintre fete, ajungând să fie ținta predilectă a criticilor juraților, în special ale lui Maurice Munteanu, cu care a avut cele  mai multe meciuri.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!