Life

Cristina Șișcanu, neplăceri de la primele ore ale zilei. Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a povestit că a avut o dimineață foarte grea. Ce i s-a întâmplat vedetei de la Metropola TV și cum se simte.
07.10.2022 | 17:10
Cristina Siscanu neplaceri de la primele ore ale zilei Ce a patit sotia lui Madalin Ionescu
Cristina Șișcanu, dimineață grea. Ce i s-a întâmplat vedetei de la Metropola TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a dezvăluit că s-a trezit cu mici neplăceri încă de la primele ore ale zilei. Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu, care în ultima perioadă a avut un program foarte încărcat și cu foarte multe proiecte.

Cristina Șișcanu, dimineață grea. Ce i s-a întâmplat vedetei de la Metropola TV

Cristina Șișcanu a apărut cu cearcăne la ochi și vizibil obosită. Nemachiată și cu o cană de cafea în mână, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities le-a spus inernauților că nu are deloc o stare bună și că are dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Din păcate, șatena a avut o perioadă stresantă și aglomerată și acest lucru și-a pus serios amprenta asupra sănătății sale. Acum soția lui Mădălin Ionescu s-a plâns fanilor că nu-și poate relaxa mintea.

„Știu, nu arăt prea bine, încercănată, m-am trezit la 6 și nu am mai putut să dorm. Chiar nu știu dacă era 6, 6 fără un pic, nu știu. Eu care nu am treabă cu somnul, am pus capul pe pernă și gata. 

ADVERTISEMENT

Ultima perioadă a fost foarte stresantă și foarte aglomerată și cu foarte multe încurcături, presiuni și așa mai departe, deci de o lună și ceva nu am o clipă în care să fi fost relaxată cu mintea. 

Nu știu de ce s-a întâmplat asta, am înțeles că a fost Mercur retrograd, se pare că nu mai e, sper să simt. Nu pot să vă mint, mă doare capul, nu am o stare foarte bună.

ADVERTISEMENT

N-am nimic prin casă de durere de cap, dar asta o să fac acum ca să rezolv problema”, a explicat Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șișcanu, emisiune la Metropola TV

Cristina Șișcanu are de ceva vreme o emisiune la Metropola TV. Proiectul a venit după o perioadă destul de lungă în care vedeta s-a ocupat mai mult de creșterea fiicei sale, Petra, care a împlinit recent vârsta de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, soția prezentatorului Mădălin Ionescu a făcut parte din echipa de la Survivor România și a fost concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, unde a reușit să se facă remarcată.

ADVERTISEMENT