Life

Cristina Șișcanu nu a fost pe placul fanilor cu ultimele imagini publicate. Motivul pentru care a fost criticată

Cristina Șișcanu a ajuns din nou în atenția celor care o urmăresc în mediul online, după ce a publicat mai multe imagini prin care încerca să atragă atenția asupra hrănirii exclusiv la sân a bebelușilor.
16.06.2021 | 17:08
Cristina Siscanu nu a fost pe placul fanilor cu ultimele imagini publicate Motivul pentru care a fost criticata
ADVERTISEMENT

Postarea vedetei nu a avut efectul scontat, asta pentru că șatena a fost atacată de internauți. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a primit o serie de reproșuri, majoritatea din partea femeilor.

Mamele nu au reacționat deloc bine când au văzut expunerea Cristinei Șișcanu, care în momentul alăptării și-a lăsat la vedere prea mult bustul, fără să se acopere cu un șal sau cu orice altceva.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, criticată pentru ultimele imagini. Ce au comentat internauții

„Și eu sunt mamă și mi-am alăptat băiatul în public, dar mereu m-am acoperit cu un șal. Fiecare face cum crede, dar mie una nu mi-ar plăcea să stea lumea cu ochii la sânii mei dezgoliți”. 

Susțin alăptatul în public, dar totuși nu așa dezgolit! Și noi știm că laptele matern face minuni, dar nu în halul ăsta”, „Ține de bun simț să te acoperi când alăptezi…!”, sunt câteva dintre comentariile negative primite de vedetă.

ADVERTISEMENT

Internauții nu au nimic împotriva alăptatului în public, însă sunt de părere că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se expune mult prea mult în imaginile postate pe rețelele de socializare.

Vedeta apare într-o serie de mai multe poze în care o alăptează pe fiica sa, Petra, în vârstă de 4 ani. Fotografiile nu sunt realizate recent, ci din perioada în care copila sa și a lui Mădălin Ionescu era bebeluș.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa Cristina Șișcanu a atras un val de antipatie asupra sa prin prisma imaginilor pe care ar fi trebuit să nu le facă publice pe Instagram, ci să le țină pentru ea.

Cristina Șișcanu, adepta alăptării la sân și în public

Cristina Șișcanu consideră că laptele matern este cea mai bună hrană pentru bebeluș, lucru pe care l-a promovat în repetate rânduri pe rețelele de socializare și pentru care luptă de când este mamă.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu nu este criticată pentru prima oară pentru imagini în care alăptează în public, vedeta de la Antena Stras primind critici inclusiv din partea actriței Oana Zăvoranu.

Frumoasa șatenă a alăptat-o pe fiica sa până la vârsta de 2 ani și 7 luni, deși nu a fost un lucru foarte ușor pentru că mereu era pusă la zid pentru imaginile publicate în mediul online.

ADVERTISEMENT