Life

Cristina Șișcanu nu dă înapoi după ce l-a acuzat pe Botezatu că ar fi fost mituit de Tonciu: „Nu mi-e frică”

20.12.2020 | 17:09
Cristina Siscanu nu da inapoi dupa ce la acuzat pe Botezatu ca ar fi fost mituit de Tonciu Nu mie frica
Cristina a creat tensiune în finala Bravo, ai stil cu două întrebări-bombă pentru doi dintre jurații emisiunii. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a lansat două bombe în finala Bravo, ai stil Celebrities, care a avut loc sâmbătă, 19 decembrie, iar acum a revenit asupra întrebărilor acuzatoare pe care le-a adresat membrilor juraților în legătură cu anumite concurente.

Imediat după ce a fost eliminată, clasându-se pe locul 6 din 6 în finala concursului de modă, cu doar 0,8% din voturile publicului, nevasta lui Mădălin Ionescu l-a întrebat pe Cătălin Botezatu dacă e adevărat că a primit foloase materiale de la Andreea Tonciu pe parcursul sezonului.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a spus că această speculație a fost vehiculată de mai multe ori și a negat vehement că ar fi fost mituit de Tonciu sau de oricare altă fată.

Cristina Șișcanu nu dă înapoi după acuzațiile lansate în finala Bravo, ai stil

Juratul de la Bravo, ai stil a spus că zvonul a pornit după ce s-a întâlnit cu Anamaria Prodan, nașa de cununie a Andreei, în care au schimbat două-trei vorbe despre concurentă și nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

Totodată, Șișcanu a insinuat în finală că Maurice Munteanu ar fi ajutat-o pe Alexandra Ungureanu să-și facă ținutele, însă editorul de la revista Elle a negat și această teorie.

„Nu mi-aș fi dorit să ajung într-un conflict cu Cătălin Botezatu”

„V-am spus de-a lungul competiției că nu îmi voi adapta comportamentul astfel încât să câștig cât mai mulți oameni de partea mea. Știam că într-un final mă veți cunoaște așa cum sunt și, chiar dacă a fost mai târziu, nu contează.

ADVERTISEMENT

Nu mi-aș fi dorit vreodată să ajung într-un conflict cu Raluca Bădulescu sau Cătălin Botezatu. Eu doar m-am apărat, iar spiritul dreptății care mă caracterizează m-a făcut să reacționez ca atare. Nu mi-e frică de nimic. Sunt curajoasă, sunt liberă. N-am avut nici cea mai mică emoție să adresez acele întrebări pe care le-am adresat aseară”, a spus Cristina Șișcanu pe Instastory fără să renunțe deloc la demersul pe care l-a făcut aseară tensionând atmosfera din platoul show-ului de la Kanal D.

Cristina Șișcanu a fost una din cele mai polemice concurente din sezonul VIP al emisiunii Bravo, ai stil, iar în ultimele ediții a intrat des în conflicte cu jurații, considerându-se nedreptățită.

ADVERTISEMENT