ADVERTISEMENT
Life

Cristina Șișcanu, reacție neașteptată în cazul fetei agresate de la Târgu-Jiu

Autor: Alexa Serdan | 10.09.2020 | 09:36
Cristina Șișcanu, reacție neașteptată în cazul fetei agresate de la Târgu-Jiu
Cristina Șișcanu, reacție neașteptată în cazul fetei agresate de la Târgu-Jiu. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Șișcanu a vorbit recent despre hate și agresivitatea din rândul tinerilor, în special pe rețelele de socializare. Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D a abordat acest subiect după ce a văzut cazul minorei de 13 ani din Târgu-Jiu agresată de alte patru fete.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit cei mici iau foarte multe lucruri din comportamentul pe care-l văd la părinți. Soția renumitului prezentator Mădălin Augustin Ionescu este de părere că cei mici se nasc „puri”, însă devin agresivi din cauza educației pe care o primesc pe parcurs.

Frumoasa șatenă este de părere că părinții ar trebui să-și educe copiii în sensul în care să nu devină persoane agresive și răutăcioase cu cei din jur pentru că totul pornește din familie, de la vârste foarte fragede.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, reacție după cazul minorei din Târgu-Jiu

„Voiam să abordez acest subiect despre hate-ul acesta care se regăsește online și chiar am făcut o legătură cu evenimentele care s-au întâmplă zilele acestea și mi-am dat seama că este clar că ai noștri copii de la noi învață. 

Ei devin agresiv pentru că așa sunt adulții. Un copil este inocent, este blând, așa se naște, se naște pur. Toate agresivitățile pe care și le însușește se întâmplă din cauza adulților.

ADVERTISEMENT

Așa că, dacă am fi mai buni atunci când scriem un comentariu, facem o remarcă, o critică să avem grijă cum o facem sau mai bine, nu o mai facem deloc.

Ce-ar fi să fim mai buni unii cu ceilalți și o să vedeți că și copiii noștri vor fi și ei mai blânzi și nu se vor întâmpla evenimente reprobabile”, a spus vedeta pe InstaStory în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Concurenta show-ului de stil și atitudine de la Kanal D vine și cu o recomandare pentru internauți. Șatena îi sfătuiește pe oameni să fie extrem de atenți la acțiunilor lor pentru că acestea pot fi exemple pentru copii și mai ales, să nu mai lase comentarii răutăcioase.

Vedeta spune că a primit numeroase mesaje după ce a abordat acest subiect, subliniind faptul că cei mici devin agresivi din lipsă de educație. Cristina Șișcanu susține că vrea să găsească o soluție în privința agresivității în cazul minorilor, mai ales că are un caz special în familie.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV s-a referit aici la Filip, fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie, care la scurt timp după naștere a fost diagnosticat cu o formă de autism. Concurenta de la Kanal D spune că băiatul nu are prieteni pentru că majoritatea copiilor nu înțeleg situația lui.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!