Life

Cristina Șișcanu, replică dură după ce a fost acuzată de invidie. Vedeta a aruncat vorbe grele

02.03.2021 | 19:35
Cristina Siscanu replica dura dupa ce a fost acuzata de invidie Vedeta a aruncat vorbe grele
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a ținut să-și spună punctul de vedere despre cazul celor 45 de studenți de la Facultatea de Drept care au copiat, însă remarcile sale nu au fost privite cu ochi buni de unii fani. Vedeta nu a lăsat lucrurile așa și a venit cu o replică dură la adresa unei internaute. 

Fosta concurentă de la Survivor România a mărturisit că în timpul admiterii la Drept l-a pârât pe unul dintre colegii săi care copia, lucru care i-a atras antipatia oamenilor, care i-au trimis tot felul de mesaje în care i-au scris că e invidioasă și că nu trebuia să procedeze așa.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă nu și-a ales deloc cuvintele potrivite și chiar a făcut-o proastă pe cea care i-a scris că trebuia să închidă ochii. Deranjată de această acuzație, Cristina Șișcanu a răbufnit și a pornit o avalanșă de declarații la adresa acesteia.

Cristina Șișcanu, deranjată de remarca unei fane. Cum a reacționat

„Deci fata asta care mi-a scris acel mesaj este o proastă. Nu a înțeles nimic și nici nu înțelege cum este viața și care sunt principiile corecte de viață. Dacă vedem că unul copiază, hai să îl pitim acolo, dăm dovadă de corectitudine dacă nu îl pârâm.

ADVERTISEMENT

Femeie, tu te gândești? Eu vorbeam despre un concurs unde era bătaie de 2-3 locuri la fără taxă și erau sute de tineri care se luptau.

Eu nu am făcut-o doar pentru mine, am făcut-o pentru toți ceilalți care se luptau pentru șansa de locuri la fără taxă.

ADVERTISEMENT

De ce să vină un cretin, care nu a muncit, care habar n-avea, să facă pe deșteptul copiind și să facă un loc fără taxă la facultate unui student foarte deștept. Asta trebuie să fac, să tac, să nu-i atrag atenția, care după acea mi-a mulțumit și mi-a zis că am dreptate? 

Mi-e rușine de unii ca voi care gândiți așa, mi-e rușine. Trăiesc într-o astfel de societate și mă înfioară faptul că ai mei copii vor trăi alături de oameni ca voi. Mi-e rușine. 

ADVERTISEMENT

Proasta, pentru că e proastă. Prost înseamnă om fără minte. Proasta spune că nu era problema mea că el a copiat, păi cum nu eram dacă eram într-un concurs și noi toți ăia, sutele de tineri luptam pentru un loc la fără taxă?”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT