Life

Cristina Șișcanu revine pe sticlă cu o nouă emisiune! Prima ei invitată celebră, dezvăluiri despre despărțirea de iubit

Cristina Șișcanu revine pe micile ecrane începând cu data de 3 septembrie, la postul de televiziune unde lucrează soțul ei, Mădălin Ionescu. Vedeta a făcut dezvăluiri despre noul ei proiect.
29.08.2022 | 15:16
Cristina Siscanu revine pe sticla cu o noua emisiune Prima ei invitata celebra dezvaluiri despre despartirea de iubit
Cristina Șișcanu revine pe micile ecrane din 3 septembrie 2022
ADVERTISEMENT

După o perioadă destul de îndelungată de absență de pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare, Cristina Șișcanu revine în forță la postul unde soțul ei lucrează de ceva vreme.

Cristina Șișcanu revine pe micile ecrane din 3 septembrie, la Metropola TV

Basarabeanca va avea o nouă emisiune, așadar, la Metropola TV. FANATIK a aflat detalii în exclusivitate despre noul proiect al jurnalistei, unul cu care speră să ajungă la inimile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Emisiunea se numește „După faptă și răsplată”, iar premiera va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2022. Emisiunea va începe de la ora 21:00, în prime-time, așadar!

Prima invitată, care va face dezvăluiri inedite despre viața ei, este Carmen Negoiță, cunoscută fashionistă și influenceriță de la noi. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Carmen va face un anunț bombă despre viața ei personală, niște destăinuiri care îi vor lua pe toți prin surprindere.  Cristina a făcut câteva declarații despre acest proiect, care de acum îi va ocupa destul de mult timp.

ADVERTISEMENT

„Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, “După faptă și răsplată!”, un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere , care își deschid sufletul în fața publicului.

Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea”, a spus Cristina Șișcanu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit și de ce a ales Metropola TV având, probabil, oferte și de la alte stații cunoscute de la noi.

De ce a ales postul de televiziune unde lucrează soțul ei?

„Am ales Metropola din câteva motive. Este un post tânăr, curajos, liber editorial și dornic să lanseze formate atractive! Îi aștept alături de mine și de Metropola TV pe toți cei care mi-au urmărit activitatea din tv și din spațiul public în toți acești ani!”, a completat prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a prezentat o serie de emisiuni de succes, ultimele dintre ele în mediul online. În urmă cu 3 ani, vedeta s-a remarcat cu „Cristina Șișcanu Show”. Conceptul fusese gândit exclusiv pentru mediul virtual, alături de soțul ei.

De ceva vreme, și Mădălin a revenit pe micile ecrane, la Metropola, unde realizează emisiunea de analiză și dezbateri politice „Mădălin Ionescu show”.

Înainte de proiectul de la Metropola, Cristina a demonstrat că știe să calce pe cele mai fine tocuri în cadrul unui concurs de modă de la Kanal D. Vedeta a fost concurentă în primul sezon Bravo, ai stil Celebrities, unde a ajuns în marea finală, dar nu a reușit să ridice trofeul mult râvnit de fete.

Pe lângă Bravo, ai stil, Cristina și-a testat forța și răbdarea în cel mai dur reality de la noi, Survivor România, într-o ediție difuzată tot la Kanal D.

Pe lângă proiectele în televiziune, Șișcanu acordă o mare atenție legăturii cu oamenii care o apreciază. Este extrem de activă pe Instagram, acolo unde se bucură de o comunitate destul de mare. Șatena e urmărită de peste 240.000 de internauți.

 

 

 

ADVERTISEMENT