Life

Cristina Șișcanu a lămurit dilema: ”Nu sunt gravidă, m-am îngrășat”

Cristina Șișcanu a ținut să lămurească lucrurile cu privire la o nouă sarcină, soția lui Mădălin Ionescu explicând ce se petrece cu ea și care este secretul celor mai recente apariții ale sale.
02.01.2022 | 14:05
Cristina Siscanu a lamurit dilema Nu sunt gravida mam ingrasat
Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcină Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În prima noapte a anului 2022, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut câțiva invitați, printre care și vedetele Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Și, așa cum se obișnuiește, gazdele pun pe masă, la sărbători, tot ce e mai bun în gospodărie, iar Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu au renunțat la această tradiție.

Ce spune Cristina Șișcanu despre sarcină

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a fost, în ultima vreme, în mijlocul unor speculații cât se poate de serioase cu privire la o posibilă sarcină. Motivul e legat, așa cum au descoperit fanii virtuali ai vedetei TV, de kilogramele în plus pe care Șișcanu le-a etalat.

ADVERTISEMENT

Doar că, sinceră, cu umor, Cristina Șișcanu a parat orice discuție cu privire la o a doua sarcină, o sarcină pe care și ea și Mădălin Ionescu și-o doresc. Și a explicat și aparițiile ei care au provocat atât de multă vâlvă în mediul online.

”Nu sunt gravidă! M-am îngrășat”, a spus Cristina Șișcanu pe contul ei de socializare, râzând. Iar explicația, însoțită de un zâmbet larg, a fost postată la un video în care soția lui Mădălin Ionescu pune pe masa de Revelion 2022 un tort din care să se înfrupte alături de invitații familiei.

ADVERTISEMENT

De altfel, în ultimele luni, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au răspuns în repetate rânduri la întrebarea legată de apariția unui alt copil în viața lor.

Mădălin Ionescu a explicat ce face Cristina Șișcanu

Sătul de întrebările pe care le tot primesc pe tema sarcinii, Mădălin Ionescu a explicat, acum câteva zile, cu ce se ocupă Cristina Șișcanu. Iar el, ca orice soț care își știe interesul, nu a spus niciun cuvânt despre kilogramele în plus acumulate de soția lui.

ADVERTISEMENT

A preferat însă să glumească pe lângă ideea că fosta vedetă de la Bravo, ai Stil ar fi însărcinată, dar a explicat și în ce fel. „Da… E însărcinată să se ocupe de afacerile familiei. Se descurcă foarte bine”, a spus, pe conturile sale de socializare, Mădălin Ionescu despre Cristina Șișcanu, negând astfel și el că, în viitorul apropiat, ar mai veni pe lume un copil al cuplului.

În altă ordine de idei, Cristina Șișcanu nu este prima oară când le atrage atenția celor din jur că explicația kilogramelor în plus nu are nicio legătură cu o posibilă sarcină, ea dezvăluind, pentru Andrea Mantea că doar s-a… pufoșit.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu au timp pentru încă un copil

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au vorbit, adeseori, despre ideea de a mai face un copil. Și, chiar dacă au recunoscut, amândoi, că nu le-ar displace să își mărească familia, lucrurile ar deveni mult mai complicate în cazul în care vedeta TV ar rămâne însărcinată.

„O, da, ne dorim! Ne ia câteodată un avânt și ne propunem să facem copil și apoi ne mai oprim din acest avânt când suntem foarte, foarte ocupați și ne gândim că nu știu dacă facem față”, explica Cristina Șișcanu pe Instagram.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împreună o fetiță, pe Petra, prezentatorul TV având însă alți doi copii din căsnicia anterioară, aceștia locuind împreună cu ei după ce el a câștigat custodia lor.

ADVERTISEMENT