Life

Cristina Șișcanu, secretul relației de 13 ani ani cu Mădălin Ionescu: „Când mă uit la el, simt aceiași fiori”

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre relația cu Mădălin Ionescu. Sunt împreună de 13 ani, dar au aceeași chimie de la început.
15.05.2023 | 12:42
Cristina Siscanu secretul relatiei de 13 ani ani cu Madalin Ionescu Cand ma uit la el simt aceiasi fiori
Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul relației cu Mădălin Ionescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a mărturisit care este este secretul relației ei cu Mădălin Ionescu. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au împreună o fetiță de șase ani, dar flacăra iubirii arde și acum la fel ca în prima zi de relație.

Cristina Șișcanu a spus cum mențin ea și Mădălin Ionescu flacăra iubirii aprinsă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au una dintre cele mai trainice familii din showbizul românesc. Se iubesc de 13 ani, din care 12 i-au petrecut, oficial, în calitate de soț și soție. Mai mult, au împreună și o fetiță, pe Petra, în vârstă de șase ani.

ADVERTISEMENT

Începutul relației lor a fost unul marcat de intrigi. S-au cunoscut pe vremea când amândoi lucrau la Acces Direct, iar vedeta a fost acuzată că i-a spart casa prezentatorului și că din cauza ei a divorțat de fosta soție, Mihaela Coșerariu.

Totuși, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Cristina Șișcanu mărturisea că, la început, nici măcar nu avea curaj să-i dezvăluie sentimentele lui Mădălin Ionescu. Ea s-a limitat la a-i admira profesionalismul.

ADVERTISEMENT

Totul s-a schimbat când el a rămas singur, doar cu fiica lui, și i-a mărturisit că este, la rândul său, îndrăgostit de ea. De atunci, totul este doar o frumoasă poveste de dragoste, trăită cu pasiune și multă înțelegere.

„Când mă uit la el, simt aceiași fiori”

Recent, vedeta a abordat subiectul pe social media. Astfel, prezentatoarea de la Metropoa TV a dezvăluit cum reușesc ea și sosul său să mențină flacăra iubii aprinsă. Cristina Șișcanu a afirmat că și în prezent, după mai bine de un deceniu, sunt legați de aceeași chimie puternică.

ADVERTISEMENT

„Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu, Mădălin Ionescu, de 13 ani? Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp.

Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceiași direcție, profesional ne susținem reciproc. Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea.

ADVERTISEMENT

Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt.

Nu ne jignim, nu ne rănim! Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol”, a spus Cristina Șișcanu despre relația cu Mădălin Ionescu, pe contul său de Instagram. 

ADVERTISEMENT