Life

Cristina Șișcanu și-a speriat fanii de pe Instagram. Cum s-a filmat soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a distribuit o filmare în care își șterge lacrimile. Postarea făcută de soția prezentatorului Mădălin Ionescu a fost realizată pe Instagram.
24.08.2022 | 16:36
Cristina Siscanu sia speriat fanii de pe Instagram Cum sa filmat sotia lui Madalin Ionescu
Cristina Șișcanu, în lacrimi, în fața fanilor de pe Instagram: ”Sunt emotivă astăzi”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurnalista și-a speriat fanii de pe social media după ce s-a filmat în timp ce plânge. Frumoasa șatenă a dezvăluit că este foarte sensibilă perioada aceasta, după ce anterior le-a răspuns internauților la câteva întrebări.

Cristina Șișcanu, în lacrimi, în fața fanilor de pe Instagram: ”Sunt emotivă astăzi”

Cristina Șișcanu se consideră o persoană emotivă, dovadă că a izbucnit în lacrimi. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil stă întinsă în pat și plânge, starea sa fiind una care, cu siguranță, i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

„Sunt emotivă astăzi”, a scris soția lui Mădălin Ionescu legat de o filmare în care își șterge lacrimile care curg pe obraz.

Șatena nu a oferit detalii despre situația prin care trece sau care este motivul pentru care are această stare. Filmarea poate avea legătură cu faptul că soțul fostei participante de la Survivor România și-a serbat recent ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cunoscutul prezentator a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani pe 23 august, dar a fost sărbătorit în avans de cei dragi. Ulterior, șatena a distribuit o imagine în care apare cu fiica sa și a lui Mădălin Ionescu, Petra.

Cel mai probabil jurnalista va reveni cu amănunte în următoarele ore pentru că și-a îngrijorat fanii după ce a apărut în această ipostază neașteptată, cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, momente dificile în viața personală

Cristina Șișcanu a recunoscut în urmă cu ceva vreme că a trecut prin multe momente dificile în viața personală, motiv pentru care a mers la psiholog. Vedeta a scăpat de depresie și datorită rugăciunilor către Divinitate.

„De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședințe deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Prin multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat. Asta e foarte important.

ADVERTISEMENT

Până la urmă succesul e și într-o astfel de stare, stă în mâinile fiecăruia. Normal că trebuie să ne ajutăm de tot ce putem!”, a declarat Cristina Șișcanu în mediul virtual, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT