Life

Cristina Șișcanu și Bianca Rus, reproșuri dure în culise. Momente tensionate la Bravo, ai Stil! Celebrities

17.09.2020 | 10:40
Cristina Siscanu si Bianca Rus reprosuri dure in culise Momente tensionate la Bravo ai Stil Celebrities
ADVERTISEMENT

Emisiunea Bravo, ai Stil! Celebrities îi ține pe pasionații de modă, și nu numai, cu sufletul la gură în mod constant.

Cea mai nouă ediție va putea fi urmărită în această seară, când telespectatorii vor putea afla și principalul motiv de ceartă dintre vedete.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Bianca Rus au decis să-și arunce cuvinte de ocară, deși se aflau încă în fața camerelor de filmat. Scenele surprinse vor fi transmise joi seară, pe Kanal D.

Cristina Șișcanu și Bianca Rus, replici acide la Bravo, ai Stil! Celebrities

Cristina Șișcanu a fost ținta replicilor Biancăi Rus, la Bravo, ai Stil! Celebrities

Concurentele de la Bravo, ai Stil! Celebrities au făcut show total, însă în culise, acolo unde a izbucnit o ceartă între cele două participante rămase la ora actuală în competiția de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ediția din seara de joi le va aduce telespectatorilor români momente pline de tensiune între cele două femei celebre. Ele vor avea de împărțit câteva replici acide, Bianca fiind cea care pare să fi avut ultimul cuvânt în această problemă.

Cristina Șișcanu și Bianca Rus, reproșuri dure în culise. Momente tensionate la Bravo, ai Stil! Celebrities
Conflictul dintre Cristina Șișcanu și Bianca Rus poate fi urmărit în seara de joi, la Kanal D, de la ora 23:00

Însă, totul poate lua o nouă întorsătură pe parcursul transmisiunii de joi. Cristina Șișcanu și Bianca Rus și-au aruncat cuvinte grele cât se aflau în culise, deoarece soția lui Mădălin Ionescu nu a fost lăsată să pozeze înaintea cântăreței.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, Bianca s-a înfuriat și a pus-o la respect pe Cristina Șișcanu. Dialogul dintre cele două participante celebre a fost unul care i-a lăsat mască pe membrii publicului.

Și în mediul online șatena a avut parte recent de jigniri, deoarece și-a schimbat look-ul și s-a tuns, fiind numită în fel și chip de către internauți. Cristina Șișcanu nu a răspuns însă provocărilor adresate de către urmăritorii de pe Instagram și a continuat cu demnitate seria postărilor cu noul ei look foarte îndrăzneț.

ADVERTISEMENT

“Efectiv nu mai puteam sta pe acele sandale. Acesta a fost motivul pentru care s-a iscat o discuție intre mine și Bia”, a spus Cristina Siscanu.

“Ai un comportament groaznic. M-ai jignit teribil”, i-a trântit Bianca Rus colegei de platou.

ADVERTISEMENT