Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au aniversat 11 ani de căsnicie: “O să te iubesc toată viața”. Unde au sărbătorit

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 11 ani de când s-au căsătorit și au sărbătorit într-un stil aparte, doar ei doi. Prezentatorul de televiziune i-a făcut soției o declarație de dragoste.
13.06.2022 | 12:57
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au aniversat 11 ani de casnicie O sa te iubesc toata viata Unde au sarbatorit
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au aniversat 11 ani de căsnicie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu împlinesc 11 ani de când s-au căsătorit. Prezentatorul de televiziune i-a făcut o declarație de dragoste soției sale.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 11 ani de căsnicie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au mers într-un loc special pentru a sărbători această zi și le-au împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare imagini cu ei.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au bucurat împreună de un pahar de vin, dar și de prezența celuilalt, la un restaurant din Capitală.

„Unsprezece ani de la nuntă… Mi-a făcut soțul o declarație pe care o puteți urmări în stories”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Ti amo! Ti amero per sempre! La mulți ani”, i-a răspuns în comentarii Mădălin Ionescu soției sale, în timp ce pe stories i-a spus Cristinei Șișcanu că o va iubi pentru totdeauna.

Cum au sărbătorit cei doi
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 11 ani de căsnicie. Foto Colaj Fanatik / Capturi Instagram

Cristina Șișcanu, apostrofată de Mădălin Ionescu pentru o greșeală, chiar de ziua lor

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu a mărturisit că a greșit numărătoarea anilor de când este cu Mădălin Ionescu și prezentatorul a ținut o corecteze.

ADVERTISEMENT

Dacă aceasta a scris pe stories că au împlinit 12 ani de căsătorie, prezentatorul TV, i-a transmis că, de fapt, 12 ani sunt de când au o relație, în timp ce de la momentul în care au spus DA în fața ofițerului Stării Civile, sunt 11 ani.

„Deci am greșit! Nu sunt 12 ani, sunt 11 ani de la nuntă! Avem 12 ani de când suntem împreună, m-a corectat Mădălin!”, a spus vedeta, râzând.

ADVERTISEMENT

Controversele relației dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu a început o relație cu Cristina Șișcanu după ce a divorțat de fosta lui soție, femeia alături de care avea și doi copii.

La acea vreme, s-a spus că prezentatoarea TV a destrămat relația dintre cei doi și i-a furat mințile lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu s-a apărat și a spus că relația dintre Mădălin Ionescu și fosta soție era de mult terminată.

”Cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu.

În realitate, “acel cuplu” nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme”, spunea aceasta pentru Ziare.com.

ADVERTISEMENT