Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, desființați de Oana Zăvoranu: „Lui îi e frică de ea, că ea e smardoaică rău de tot”

06.05.2021 | 11:25
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu desfiintati de Oana Zavoranu Lui ii e frica de ea ca ea e smardoaica rau de tot
Oana Zăvoranu i-a luat la bani mărunți pe Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost desființați de Oana Zăvoranu în cel mai nou episod al emisiunii sale de pe Youtube. 

Querida susține că jurnalistul este ținut sub papuc de soția lui și că l-a transformat și pe el într-un ”mocangist”, termen pe care actrița îl folosește pentru a descrie vedetele care fac promovări la tot felul de produse pe rețelele de socializare, contracost.

ADVERTISEMENT

Zăvoranu a analizat fotografiile și videoclipurile publicate de cei doi pe Instagram în stilul ei caracteristic, făcând la un moment dat o comparație cu familia Gabrielei Cristea, căreia i-a pus porecla Hipomocangela.

Oana Zăvoranu i-a luat drept la țintă pe Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

„Mie îmi place cum vorbește el grav. Dacă povestește despre o ciulama, el te face să crezi că intră rușii, se bat, se omoară. El ce făcea? Tocmai povestea cum curăța o ciupercuță, Chuky a făcut un răntaș și tu te uiți și tot timpul e un gen de breaking news la ei, dar fără news”, a declarat Oana Zăvoranu despre Mădălin Ionescu și nevasta lui pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Actrița a mai spus că după ce s-a cuplat cu Șișcanu, Mădălin a pierdut foarte mult la capitolul imagine și că nu mai e ce a fost, amintind de perioada în care prezenta niște emisiuni importante la televizor.

„Soția te ridică, soția te coboară”

„Soția te ridică, soția te coboară. Pe el l-a coborât de l-a nenorocit”, a continuat Oana cu observațiile sale despre familia lui Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Bruneta a comentat, printre altele, o imagine în care Cristina Șișcanu făcea reclamă la sushi și un clip în care se filma singură în mașină, în timp ce ploua, așteptându-și soțul: „Ea e în transmisiune directă. Faptul că stai cu un telefon de-ți cade de pe valon, n-ai dracu nici măcar un din ăla să ții telefonul, cică până vine soțul. De ce, nu trebuie să te audă?”.

O altă fotografie care i-a stârnit râsul Oanei Zăvoranu a fost una în care Cristina Șișcanu stătea în poalele soțului ei, făcând aluzie la faptul că ea este cea care conduce și în dormitor: „Lui îi e frică de ea, că ea e smardoaică rău de tot”.

ADVERTISEMENT