Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu iau Europa la pas, împreună cu fetița lor, Petra. Unde au plecat în vacanță

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au ”evadat” din România! Celebrul cuplu a plecat cu mașina lor, împreună cu Petra, prin Europa. Primul lor popas a fost făcut în Szeged, Ungaria.
15.07.2022 | 14:00
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu iau Europa la pas impreuna cu fetita lor Petra Unde au plecat in vacanta
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au plecat în vacanță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu iau Europa la pas. Prezentatorul de la Metropola TV și jurnalista sunt deja în vacanța de vară și au publicat câteva imagini din itinerariul lor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, cu mașina prin Europa

Prima oprire, după ieșirea din România, a fost Szeged, unul din cele mai cochete orășele din Ungaria. Cei doi nu se vor limita doar la a străbate țara vecină, căci au o altă destinație în plan.

ADVERTISEMENT

Mădălin și Cristina ne-au obișnuit deja cu vacanțele lor neconvenționale, amândurora făcându-le plăcere să ia din când în când mașina și să meargă prin Europa.

Cristina și fetița ei s-au filmat în centrul orașului Szeged, unde s-au răcorit la o fântână arteziană, după o zi petrecută în soare. După scurta oprire la unguri, cuplul Șișcanu-Ionescu a luat drumul autostrăzii spre… Ljubljana, capitala Sloveniei, următoarea lor destinație.

ADVERTISEMENT
Cristina Șișcanu le-a spus fanilor unde a mers în vacanță cu soțul și fiica ei. Foto: Instagram

Veneția, destinația finală

Cei doi soți au luat-o cu ei și pe micuța Petra, fascinată de fiecare călătorie pe care o experimentează cu părinții. Fata a ținut morțiș să apară în filmulețele pe care Cristina le-a pregătit pentru pagina ei de Instagram.

La un moment dat, copila i-a zis mamei sale că vrea să facă un Tiktok. Mama ei a întrerupt-o cerându-i fetei sale să le spună internauților ce locuri vor vizita în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Ljubljana nu este destinația finală a familiei Șișcanu-Ionescu. Cristina a dezvăluit că aceștia au în plan să ajungă în Italia, mai exact, în spectaculoasa Veneție.

În paralel cu soția, și prezentatorul Mădălin Ionescu a făcut câteva story-uri pentru pagina sa de Instagram, în care le-a povestit urmăritorilor ce l-a fascinat în orașele pe care le-a văzut până acum în periplul său prin Europa.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au o comunitate numeroasă pe Instagram. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities este urmărită de peste 242.000 de persoane, iar soțul ei are, pe rețeaua de socializare, 121.000 de fani.

ADVERTISEMENT