ADVERTISEMENT
Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, răsfăț de lux în Antalya. Imagini cu escapada celor doi

Autor: Dan Suta | 19.10.2020 | 12:03
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, răsfăț de lux în Antalya. Imagini cu escapada celor doi
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în Antalya. Foto: Instagram

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au vrut să uite de situația din România creată de coronavirus și au ”fugit” în Antalya!

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, escapadă în Antalya

Cei doi jurnaliști s-au răsfățat în Turcia, bucurându-se de timpul frumos care a mai rămas până se instalează frigul, iar Cristina a fost tratată ca o adevărată regină de către soțul ei.

Șișcanu a postat pe contul ei de Instagram mai multe filmulețe din escapada din Antalya, la secțiunea Story, iar unul din locurile pe care trebuia să le viziteze a fost un magazin de bijuterii.

ADVERTISEMENT

Întrucât coronavirusul nu a ocolit nici Turcia, pe tot parcursul excursiei lor, amândoi au purtat mască pe stradă pentru a avea parte de o călătorie în siguranță.

Au profitat de faptul că în Turcia nu sunt vedete

Printre opririle celor doi s-au numărat arhicunoscutele bazaruri turcești, Cristina fiind pasionată de mirodenii, dulciuri și alte produse specifice acestei țări, fapt pentru care a vrut să și filmeze câteva scene din piețele colorate ale Antalyei.

ADVERTISEMENT

Pentru a avea parte de o experiență autentică, Cristina și Mădălin au mers cu mijloacele de transport în comun, dorind să absoarbă toată energia locului, deși își permiteau să se deplaseze cu o mașină evitând astfel mulțimea.

cristina șișcanu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au bucurat de vremea frumoasă din Turcia și au vizitat inclusiv tradiționalele bazaruri cu mirodenii din Antalya

Unul din motivele pentru care nu s-au ferit de oameni și au mers cu autobuzele și tramvaiele turcești este lesne de înțeles: în Turcia nu îi cunoaște nimeni, deci slabe șanse să li se fi făcut poze sau să fie hăituiți de paparazzi.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul zilelor petrecute în Antalya, Cristina și-a păstrat stilul elegant cu care s-a făcut remarcată la Bravo, ai stil Celebrities purtând un costum vișiniu cu alb, un top crem și un lanț imens de aur la gât.

Nu au lipsit nici ochelarii de soare din ecuație, căci în Antalya încă e vreme frumoasă, cu temperaturi de până la 27 de grade în această perioadă a anului.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!