Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt nași de botez. Pe cine au creștinat cei doi

Cristina Șișcanu (37 de ani) și Mădălin Ionescu au parte de momente speciale în cursul zilei de duminică, 4 septembrie 2022. Cei doi au botezat încă un copil.
04.09.2022 | 18:18
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu sunt nasi de botez Pe cine au crestinat cei doi
Cristina Șișcanu, din nou nașă de botez. Ce copil celebru a creștinat soția lui Mădălin Ionescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Metropola TV și partenerul de viață sunt nași de botez. Pe cine au creștinat cei doi moderatori, care de-a lungul anilor au botezat mai mulți copii și cupluri. Este vorba de băiatul unei vedete.

Cristina Șișcanu, din nou nașă de botez. Ce copil celebru a creștinat soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a început să se pregătească încă de la primele ore ale dimineții pentru botezul finului său. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a îmbrăcat o rochie roșie, care a fost apreciată de fanii săi.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a optat pentru o pereche de pantofi decupați la spate în aceeași nuanță, totul fiind pregătit în detaliu de la coafură până la machiaj. Vedeta a recunoscut că are emoții, deși a mai creștinat în trecut și alți copii.

„Astăzi avem botezul la Biserică, suntem nașii lui Liam, apoi petrecere. Nu știu dacă m-am machiat așa dimineață vreodată, doar pentru filmări. O să fiu gata la timp, am părul aranjat. 

ADVERTISEMENT

Am make-up făcut, deci superb. Mă plimb în halat, la volan, prin Otopeni. Ce să facem… acum pot să stau relaxată”, a povestit Cristina Șișcanu pe Instagram.

„O zi specială”, „Nașă”, sunt descrierile care apar în dreptul imaginilor publicate de soția lui Mădălin Ionescu pe social media de la botezul finului său, David Liam.

ADVERTISEMENT
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, nași
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, nași de botez. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cristina Șișcanu, nașa lui David Liam, fiul Ancăi Ciota

Micuțul este copilul prezentatoarei rubricii meteo Anca Ciota. Băiețelul nu este singurul creștinat de Cristina Șișcanu, care le-a botezat în urmă cu ani buni și pe fiicele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda, Victoria și Iris.

„O să fie alături de noi familia, prietenii noștri dragi și nașii”, a scris vedeta de la Kanal D pe rețelele de socializare, unde a distribuit o imagine cu mai multe baloane colorate.

ADVERTISEMENT

Petrecerea de botez are loc într-o locație specială, în aer liber, unde Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se vor distra alături de finii lor și de invitații acestora.

ADVERTISEMENT