Life

Cristina Șișcanu, transformare spectaculoasă după ce a ținut regim: „Sunt pe drumul cel bun”

20.04.2021 | 18:30
Cristina Siscanu transformare spectaculoasa dupa ce a tinut regim Sunt pe drumul cel bun
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu e din ce în ce mai sexy, iar de curând i-a uimit pe toți cu abdomenul ei plat! Vedeta le-a povestit fanilor care o urmăresc în mediul online ce schimbări importante face în viața ei, iar surprizele nu sunt deloc puține.

Soția lui Mădălin Ionescu este ocupată acum cu renovările în casă și abia așteaptă să finalizeze baia și bucătăria, căci în ultima vreme e mai mult pe drumuri.

ADVERTISEMENT

Pe lângă schimbările domestice, vedeta se poate lăuda și cu niște schimbări fizice din ce în ce mai evidente. Cristina s-a apucat de regim, iar transformarea o favorizează pe prezentatoarea de televiziune ce poate fi urmărită acum în reality-show-ul „Mămici cu pitici și lipici” de la Antena Stars.

Cristina Șișcanu, din ce în ce mai sexy

„Mă tot întrebați când e gata baia, bucătăria. Mai e un pic și abia aștept și eu, vă dați seama. Cu toții din familie suntem nerăbdători să fie gata ca să putem și noi să stăm normal în casă că așa suntem cu drumurile pe la bunici, la birou unde ne gătim și mâncăm”, le-a povestit Cristina Șișcanu urmăritorilor de pe Instagram pe Story.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a completat declarând că deși totul e un haos acum în casa ei și e mai mult pe la alte case nu a împiedicat-o să se țină de regim, arătându-le fanilor că este într-o formă de zile mari: „Sunt pe drumul cel bun”.

cristina șișcanu
Cristina Șișcanu le-a arătat fanilor abdomenul ei plat. Foto: Instagram

A avut un an de succes. Vedeta a bifat două reality-show-uri la Kanal D

Cristina Șișcanu a reușit să slăbească în ultimii ani mai bine de 27 de kilograme, iar astăzi arată mai bine ca niciodată. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil le-a oferit la un moment dat fanilor ei regimul cu care a reușit să dea jos grăsimea, precizând în detaliu inclusiv ce mânca în fiecare zi ( vezi aici postarea de pe blogul ei).

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. A prezentat în trecut emisiunea „Draga mea prietenă”, însă în ultimul an s-a remarcat ca personaj tv în două reality-show-uri de la Kanal D: Survivor România și Bravo, ai stil Celebrities.

 

Tags: